Ένα θερμό καλημέρα στο ελληνικό κοινό του pickup πριν μπούμε στο ζουμί.
Λίγα πράγματα για μένα:
ονομάζομαι Αλέξανδρος μένω Πάτρα και εχω αφιερώσει δεκάδες ώρες μελλετόντας
το Μ3 μοντέλο του Mystery και έχω να κάνω την εξής παρατήρηση γι’αυτο:
Η μέθοδος του,δουλεύει τέλεια, ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ
Για παράδειγμα έχω δει περιπτώσεις και έχω πέσει κι εγώ, οταν ξεκινουσα
δεν πήγαινα κατευθείαν στο σετ,αλλα δίσταζα,περίμενα κάπου κοντά σ’αυτί(hovering)
και μετα το άνοιγα συνήθως έτρωγα κακές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να αναρωτιέμαι μετα
τι εκανα λάθος αφού τα είπα καλα.Αρα τι έκανα λαθος-δεν ειπάκουσα στον κανόνα των 3 δευτερολέπτων.
Ο Mystery έχει αφιερώσει τη ζωή του σ’αυτο,γι’αυτό εχω κατεβάσει και μελετήσει τα:
5 Volumes
Audio&Video Brain Transplant(Mystery,Matador,Lovedrop)
Project Hollywood Formula
How to get beautifull women in bed(βιβλίο)
Relevation(DVD Set)+(βιβλίο γραμμένο απο τον Lovedrop)
The Pickup Artist 1,2 (Τηλεοπτικές σειρές στο VH1)
επίσης έχω βρεί υλικό του Mystery όπου έχει όλα τα post του σε διάστημα 7 ετών στο
forum του Speed Seduction(1995-2002)
Δέστε τις ζώνες σας,γιατί θα’ναι μια κούρσα ζωής
Ξεκινάμε με το Α1, ο σκοπός του είναι να “εισβάλλουμε” οσο πιο ομαλά γίνεται στο σέτ
2 τρόπους έχουμε γι’αυτο:
Direct(Δείχνουμε το ενδιαφέρων μας)
Indirect(Κρύβουμε το ενδιαφέρων μας βάζοντας στη συζητηση κάτι που μας “απασχολεί” 😉
Ο πρώτος τρόπος(direct) συνηστάται όταν γνωρίζουμε πως η κοπέλα μας γουστάρει,η μας έχει
δείξει δείχτες ενδιαφέροντος(IOI’s-τυναγμα μαλλιών,χαμόγελα,ματάκια κτλ)
άρα μπωρούμε να ανοίξουμε τη συζητηση με ενα απλο "Γεια σου, σε βρήκα συμπαθητική και είπα να
σου πω ενα γεια,ονομάζομαι Αλέξανδρος{δινεις το χέρι σου}.
Ο δεύτερος τρόπος(indirect) είναι ο προτιμότερος όλων,διότη η πληθώρα των γυναικών που θα συναντήσουμε δεν πρόκειται να νιώσει μια τοσο έντονη έλξη για μας με τη πρώτη ματιά,
γι’αυτό και βάζουμε στη συζήτηση ένα θέμα που μας απασχολεί και συζητάμε με τις κοπέλες γι’αυτο.
Ομως θα’ταν ανόητο να βάλουμε στη συζητηση οποιοδήποτε θέμα μας έρθει στο μυαλό,θα’ταν
απερίσκεπτο να παμε σε 2 κοπέλες και να τις ρωτήσουμε "Ει παιδια, θα’θελα μια συντομη γνώμη σας
σε κατι:ποιά ομάδα πιστεύετε θα υποβιβαστεί φέτος στη Β’ Εθνική?"
γι’αυτο και βάζουμε στο τραπέζι θέματα που αφορούν τις κοπέλες,και που θα μπωρούσαν να
έχουν άμεσο αντίκτυπο κάποια στιγμή στη ζωή τους,τα 2 θέματα που τη βρίσκουν να συζητάνε ειναι:
1:Σχέσεις μεταξύ ανδρών-γυναικών
2:Άγνωστο(πχ.Αστρολογία,Μοίρα)
3 παραδείγματα:
1)Ει παιδιά,θέλω μια σύντομη γνώμη σε κάτι που με απασχολεί, θα βγαίνατε ποτέ με κάποιον που
κρατάει φωτογραφίες της πρώην του?
2)Ει παιδιά,θέλω μια συντομη γυναικεία άποψη σε κάτι,αν μια κοπέλα τα’χει με ενα αγόρι,παει σε μπαρ
με φιλες και φιληθεί με μια άλλη κοπέλα,αυτο θεωρείται απάτη η οχι?
3)Ει παιδιά,πειτε μου κάτι στα γρήγορα, όταν κάποιου το ζώδιο του λέει πως θα βρεί το ταίρι του σύντομα,
και μετά απο λίγες μέρες τα φτιάξει με κάποιον, πιστεύετε πως ήταν η μοίρα τους να συναντηθούν?
Οπως βλέπετε τα 2 πρώτα παραδείγματα αφορούσαν αποκλειστικά το πρώτο θέμα που απασχολεί τις
γυναίκες(σχέσεις μεταξύ αντρών-γυναικών,ενώ το 3το παράδειγμα αφορούσε κι απ’τα 2 θέματα
Αυτά τα 3 παράδειγμα με χαρά οι γυναίκες θα δεχτούν να συζητήσουν μαζι σου, και το λεω με εγγύηση
γιατι τα’χω δοκιμάσει δεκάδες φορές
Όμως δεν φτάνει αυτό για να πάρεις ενα τηλέφωνο,πωσο μάλλον να σου δείξει το πράσινο φώς για
να μπείς στα απόκρυφα του σωματός της
Πρέπει να προχωρήσεις στο Α2,στο οποίο επιδυκνίεις πως εσύ διαφέρεις απο τους άλλους και
να μειώσεις την αυτοεκτίμηση που έχει συγκεντρώσει απο ολα αυτα τα “καλα-αγορια” που τους
“γλείφουν” για ενα κομμάτι απ’τη “πιτα”
Πώς το κάνουμε αυτο?
Με ρουτίνες που εμπεριέχουν στοιχεία που οι γυναίκες θεωρούν ελκυστικά σε εναν ανδρα(dhv routines)
και προσβλημέντα(negs)
Ας μιλήσουμε λίγο για τα τις ρουτίνες έλξης που ανέφερα προυγουμένος αφού πρώτα αναφέρω 2 παραδείγματα:
1)
PUA:Το ξέρεις οτι έχεις ενα χαμόγελο σε σχήμα U?
HB:Τι??/Τι εννοείς?/Αλήθεια?/Τι σημαίνει αυτο??
PUA:Λοιπόν εγώ έρχομαι απο Αθήνα,και η κοπέλα που τα’χα εκει ήθελε να γίνει μοντέλο,
τελικά δεν τα κατάφερε αλλα είχε την εξής θεωρία, οι άνθρωποι εχουν ητε χαμόγελο σε σχημα
C ή U.Αυτοί που έχουν έχουν ενα χαμόγελο που πηγαίνει απο το ενα αυτι στο αλλο,
και τα δοντια τους φαίνονται ομοιόμορφα δίχως ανοίγματα εχουν το C,και θεωρούνται πιο φιλικοί.
Ενώ αυτοι που’χουν το U τα δόντια τους πηγαίνουν προς τα πίσω,κάπως σαν του αλόγου να φανταστείς,
και υπάρχουν κάποια ανοίγματα στο πλάι οταν χαμογελούν,αυτοί θεωρούνται λιγότερο φιλικοί.
Η πρώην μου λοιπόν είχε το σχήμα U, και αναγκάστηκε να κάνει χειρουργείο να μετατρέψει το U σε C για
να μπωρέσει να συνεχιζει να δουλεύει σαν μοντέλο,πραγμα που δείχνει πωσο επίμονοι είναι μερικοι
άνθρωποι για να φτάσουν στο στόχο τους,και να μην τα καταφέρουν τελικα…
2)
Το ξέρατε οτι το 90% των γυναικών πιστεύουν στην αστρολογία,και πως το 90% των ανδρών
δεν πιστεύουν σ’αυτη? Δεν είναι λιγο περίεργο??Μια φίλη μου εχει αυτη τη συνήθεια να
κοιτάζει τον ωροσκόπιο της κάθε μερα πριν παει για δουλειά, και της λεω να μην στηρίζεται τοσο πολυ
σ’αυτα τα θεματα,της λεω πως εμείς δημιουργούμε ομορφες και άσχημες στιγμες,οχι οι πλανήτες και
τα άστρα,αλλα επιμένει στο δικό της.
Αυτες οι 2 ρουτίνες όπως βλέπετε δείχνουν στοιχεία προεπιλογής, τα οποία κάνουν τις γυναίκες να
νιώθουν μεγαλύτερη έλξη για σένα,ήτε ειπωθεί με τα λόγια,ήτε το δει καποια κοπέλα με τα ματια της
(1 κοπέλα στο πλαι σου)
Ας μιλήσουμε λίγο για τα στοιχεία έλξης:
1)Προεπιλογή-
οταν δωσεις στη κοπέλα να καταλάβει πως έχεις γυναίκες στη ζωη σου,
ητε το πεις με μια ιστορια,ήτε το δείξεις live με το να περπατάς με 2 κοπέλες στο πλαι σου.
Οσο πιο ωραίες οι κοπέλες που περιγράφεις η δείχνεις live,τοσο μεγαλύτερη η έλξη που θα νιώσουν για σένα
2)Κυρίαρχος των ανδρών-
οταν δώσεις στη κοπέλα να καταλάβει πως έχεις πολλούς φίλους που στηρίζονται σε σενα, και πως
αν βρεθείς ποτε σε ανάγκη θα σε βοηθούσαν,γενικά για να συνοψίσουμε αυτο το στοιχείο σε μια λέξη
τοτε ειναι “respect”,σε σέβονται με αυτα που λες
3)Προστάτης των αγαπημένων σου-
οταν δώσεις στη κοπέλα να καταλάβει πως νοιάζεσαι για τους φίλους και την οικογενεια σου,
με τα λόγια κυρίως,με ιστορίες
4)Υγιής Συναισθηματικά-
οταν δώσεις στη κοπέλα να καταλάβει πως οταν ειναι το σωστο να αγριέψεις(πχ κάποιος της κλέβει τη τσαντα οταν περπατάει μαζι και να τον κυνηγησεις) και πως ειναι σωστο να δειχνεις χαμογελαστος
οταν βλέπεις ενα μωρακι μικρο να κάνει τα πρωτα του βήματα,αυτά ειναι μερικά παραδείγματα,
αλλα η κοπέλα δεν εχει τη παραμικρή ιδέα ποιός είσαι και πρέπει να τα δει, ητε σε ιστορίες σου,
ήτε live
5)Ανεξάρτητος απο αυτην-
οταν δωσεις στη κοπέλα την εντυπωση οτι την ΘΕΛΕΙΣ, και οχι οτι ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ
πχ, οχι καθε 10 λεπτα τηλέφωνα να δεις που βρίσκεται, οχι συχνές ερωτήσεις του τύπου “με αγαπάς?”
δείχνε την εντυπωση πως η κόπελα ειναι “ενα” απο τα ενδιαφέρωντα σου, και οχι το μονο ενδιαφέρον σου.
6)Ρισκοδαμαστής-
οταν δωσεις στη κοπέλα την εντύπωση,με ιστορίες οτι πήρες κάποτε κάποιο ρίσκο,
οτι εκανες κάτι που απαιτούσε πολυ προσπάθεια και τα κατάφερες,
πχ πηρες το κύπελο με την ομάδα σου στο σύλλογο που κάνεις προπόνηση
Αυτα ειναι τα 6 στοιχεία έλξης, τα 3 πρώτα ειναι τα πιο συμαντικά,
και το 1το της προεπιλογής ειναι το πιο χτυπητό απ’ολα
Βάση αυτών των 3 πρώτων στοιχείων θα δημιουργήσεις ρουτίνες και ιστορίες
που θα επιδυκνύουν τη προσωπικότητα σου στο Α2.
Αλλα πρέπει παράλληλα με τις ρουτίνες να ρίχνεις και προσβλημέντα(negs)¨
Τα προσβλημέντα είναι σύντομες εκφράσεις η ερωτήσεις που
εξοιμνούν πως δεν την βρίσκεις σεξουαλικά ελκυστική
και αυτο γίνεται με το να κάνεις σύντομες αρνητικές παρατηρήσεις στην εμφάνηση της
η στην συμπεριφορά της:
Έχεις κάτι στα δόντια σου
Το ξέρεις πως όταν μιλάς,η μύτη σου πάει πέρα δώθε,ειναι απίστευτο!
Ωραίο μπλούζα,είδα και άλλη μια κοπέλα προυγουμένος να το φοράει
Τι γλυκιά ελιά ειναι αυτή που’χεις στο λαιμό σου
Που έχεις το κουμπί που κλείνεις?
(στη φίλη της)Μπωρείς να τη ντύσεις,αλλα δεν μπωρείς να τη πάς πουθενά
Νιώθω πως μπωρώ να σου μιλάω όλη μέρα,δεν ξέρω αν μπορώ να σε ακούω ομως
(σε παραλία)Αν σας ρίξω και τις 3 στη θάλλασα, ποια θα βουλιάξει πρώτη?
Τα 4 πρώτα αφορούσαν την εμφάνιση της, τα αλλα 4 αφορούσαν τη συμπεριφορά της
Ουσιαστικά με αυτα δείχνεις στοιχεία του οτι δεν εισαι εντυπωσιασμενος με την εμφανιση της
και του οτι δεν προσπαθεις σκληρά για να βγάλεις κάτι απο τη συζητηση 😉
αλλα δεν το δείχνεις άμεσα(προσβολή)πχ-αυτη η μπλουζα που φορας ειναι ασχημη
αλλά εμμεσα με ένα παιχνιδιάρικο ύφος.
Η αντίδραση αφου ρίξεις ενα προσβλημέντο,πρέπει να ειναι πάντα χαμόγελα απο ολους στη παρέα,
αν δείξει μούτρα η σου ρίξει το δυς εξαμαρτείν πισω τοτε δεν το κάνεις σωστα,δείχνεις προσβλητικός.
Τέλος μέρους πρώτου