καλωσηρθες φιλε μου στο forum Μας!! 🙂
εχουμε ειδικο ποστ για την εισοδο νεων μελων του φορουμ ( http://p-u-a.forumakers.com/forum-f21/topic-t60.htm ) αλλα ενταξει δεν πειραζει.
πανω σε αυτα που ειπες τωρα θα σου πω ενα πραγμα.οσο πιο νωρις το καταλαβεις οτι πρεπει να αλλαξεις κατι,ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ,τοσο πιο ευκολα θα ειναι για σενα τα πραγματα.ομως αυτο το κατι δεν ειναι κατι υπαρκτο,υλικο για να το ποιασεις,ουτε καν ερωτημα ή προβλημα για να το ορισεις!
αρα λοιπον υπαρχει μια πλειαδα πραγματων που πρεπει να μαθεις αλλα και να εφαρμοσεις!
μερικα απο αυτα ειναι:
-παυω να ειμαι το nice guy.
-λεω αυτα που θελω,χυμα και σε οποια αρεσω,για τις αλλες δε θα μπορεσω
-να συνηδητοποιησεις σιγα σιγα τη πραγματικη αξια του εαυτου σου η οποια μπορει να φτασει πολυ ψηλα (απο σενα εξαρταται)
-να μην εισαι αντρας στη “θεωρια”,αλλα στη πραξη!
και ενα σωρο αλλα πραγματα που πρεπει να συνηδητοποιησεις!!
μολις διαβαζα μαρκετινκ γιατι εχω να δωσω στις 8 του μηνος.το βιβλιο λεει λοιπον ποιες μορφες μαθησης υπαρχουν και αναφερει 2!
τη γνωστικη και τη συμπεριφορικη…
η πρωτη ειναι η γνωστη σε ολους μαθηση με το τροπο που τη κανουμε και η δευτερη ειναι οταν συνηδητοποιουμε οτι κατι που κανουμε με λαθος τροπο,δε πιανει,ενω αλλη με σωστο και πιανει! και αφου το συνηδητοποιησουμε,μαθαινουμε σιγα σιγα να χρησιμοποιουμε τον σωστο…
αυτο λοιπον που πρεπει να καταλαβεις ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ
ειναι οτι αν μπηκες στο forum,και πιστευεις οτι θα συνεχιζεις να φαιρεσαι στις γυναικες με τον ιδιο τροπο που μπηκες,οτι θα πετυχεις,τοτε αυταπατασαι!
απο τη στιγμη που κατι δε δουλευει καλα σε σενα μεχρι τωρα,σημενει οτι πρεπει να αλλαξεις συμπεριφορα απεναντι στις γυναικες…(συμπεριφορικη μαθηση…ετσι δεν ειπαμε?)
και αυτο συνεπαγεται οτι θα πρεπει πλεον και να πηγαινεις να μιλας,να ανοιγεις,να γνωριζεις,να τη πεφτεις σε γυναικες.να καταλαβεις οτι εισαι ενα λιονταρι και οτι ειναι μια αντιλοπη και οτι δεν υπαρχει φιλία μεταξυ σας…
αφου λοιπον καταλαβεις οτι θα “αλλαξεις” με σκοπο να πετυχεις και το συνηδητοποιησεις αυτο και οντως εισαι προθυμος να το κανεις,καλωσηρθες! 🙂