lurious-2 Γεια σας παιδια, ειμαι καινουργιος στον κοσμο των PUA.Ειμαι πολυ ευτιχισμενος που εχει δημιουργιθει ενα καθαρα Ελληνικο ανδρικο side στο οποιο μπορουμε να λεμε προβληματισμους και γενικα διαφορα πραγματα τα οποια σε βοηθουν να κανεις το καλιτερο «GAME».Χαρικα που σας γνωρισα και ελπιζω να γινουμε ενα σπουδαιο team οπου ο ενας θα βοηθα τον αλλον για να πετιχουμε το καλιτερο αποτελεσμα 8)
L__ Καλωσηρθεεες!!! ;D ριξε ματιες στο site αν και ξερω οτι το εχεις ηδη μελετησει. προσπαθησε να βρεις τα πιο ουσιωδη topic μεσα στο foroum και ριξου με τα μουτρα στο διαβασμα. σου προτεινω να δεις -τους τυπους των αντρων και τη κατηγοριες τους -να διαβασεις το λεξικο -να διαβασεις αρχικα τοπικ που σε καλωσοριζουν στη κοινοτητα και στο τροπο σκεψης του Pua (οπως παιχνδι σαν commercial game,περι εξωτερικης εμφανισης κλπ) και ενα σωρο αλλα αρθρα. μετα βρες μια καλη παρεα και βγες εξω και δοκιμασε τα ορια σου… θυμησου,απλα διασκεδασε… θα sargaroume και μαζι για να σε βοηθησω απο χειμωνα (μεχρι 29 Σεπτεμβριου ειμαι χωμενος,εχω εξεταστικη…)
Brio Kαλωσήρθες φίλε μου στην κοινότητα μας.. Αυτή την περίοδο οι περισσότεροι λείπουν για διακοπές οπότε υπομονή μέχρι να γυρίσουν τα μέλη μας… Ότι χρειαστείς εννοείται μας το λες… Ν.Φιλαδέλφεια..Γκέτο το έχετε κάνει εκεί..
L__ Brio wroteΝ.Φιλαδέλφεια..Γκέτο το έχετε κάνει εκεί.. οντως ρε φιλε…πολυ Puaτζίδικη περιοχή αλλα δε πειραζει γουσταρουμε ανταγωνισμο! εγω καπως ετσι το βλεπω…για τα μελη του φορουμ,γινομαι χαλι να με πατησουν…αντρικη αλυλλεγγυη πανω απ’ολα! αλλα για τους υπολειπους δεν εχει οικτο… προχτες εκανα το ενα και μοναδικο destroyer game με επιτυχια στη ζωη μου και ηταν αποοοοοολαυση,κυριολεκτικα….!!!