Το πρόβλημα μου είναι ότι κολλάω και λέω σχεδόν πάντα αυτό που σκέφτομαι… Αυτό που σκέφτομαι είναι μερικές φορές πολύ χίμα ή πολύ αυθόρμητο! Έχετε κανέναν τρόπο να το περιορίσω;
Βασικά είμαι εθισμένος στις χυλοπίτες… Μου αρέσει να τρώω τουλάχιστον μια τη βδομάδα….
Το ξέρεται αυτό; http://www.oraios-andras.blogspot.com/ έχει μερικά ενδιαφέροντα άρθρα…
Λέτε για λιγούρα… Αν καταλάβει ότι της την πέφτεις πες την ατάκα που έχω ακούσει από μια ταινία: Δεν σου την πέφτω! Σου δείχνω πόσο γαματος είμαι ώστε να με επιλέξεις… Αν έχει κόσμο γύρο είναι λίγο ενοχλητικό, αλλά αν έχεις μιλήσει σε μερικές και νοιώθεις αυτοπεποίθηση σε αυτά που λες τότε στα @@ σου…
Σε μια τύπισα που είχε έρθει να φάει σε μας, νομίζω ρώτησα την γνώμη της για το μουσάκι μου… Με τα πολλά της είπα ότι σκέφτομαι να βγάλω τα φρύδια μου, γιατί έχω ξυρισμένο κεφάλι, όποτε χτυπάνε λίγο… και ξέρω τον τρόπο που πρέπει να τα βγάλω… Οι άντρες που ήτανε στο μαγαζί δεν εντυπωσιάσθηκαν, ο ένας μου την είπε κι ολας, αλλά η γκόμενα γέλαγε με το ότι οδηγούσα όλη την κουβέντα και πήρα και κοπλημεντο ότι το μουσάκι μου είναι γαματο και να μην το αλλάξω… Δεν έχει σημασία τι θα πεις αλλά πόσο πιστεύεις εσύ σε αυτό που θα πεις.