Το συγκεκριμενο αρθρο αναφερεται μονο σε οσους θελουν να ασχοληθουν με το natural game.
Το natural game εξαρταται πολυ απο τη διαθεση μας (mood).Δεν εχει κάποια σταθεροτητα στην αποδοση του.Κοινώς,μπορει να κανει καποιος “παπάδες” χρησιμοποιωντας το,αλλα και να φαει crush n burn αν οι συνθηκες και η εφαρμογη του δεν ειναι καλες.
Πολλοι εχουν αναρωτηθει πως να το πετυχουν κι’απο που ν’αρχισουν.Σε πολλους αρεσει αυτο το ειδος παιχνιδιου,αλλα και παλι νιωθουν χαμενοι στη μεταφραση οταν προκειται να το εφαρμοσουν.Λοιπον,εδω θα σας παραθεσω καποια απο τα οποια ξερω γυρω απ’το natural game.Καποιοι το εχουν απο πριν (οπως εγω και αλλοι απο το forum μας) και καποιοι αλλοι δύναται να το αποκτησουν.Γιατι η εννοια του φυσικου,δηλαδη οτι κατι σου βγαινει φυσικα,ειναι οταν το εξασκεις συνεχεια και συνεχεια και ξανα απ’την αρχη…αλλα ας μη μιλησουμε για το ποσοστο που πραγματικα προσπαθει να ανεβει επιπεδα στο Pu…το ποσοστο ειναι πενιχρό…
Το natural game θελει -μεταξυ αλλων- αυθορμητισμο.και σε αυτο το vol. θα ασχοληθουμε με αυτο,ε τι λετε? 😃
Για οσους θελετε να ασχοληθειτε θα σας φανουν παραξενα αυτο που θα σας πω,αλλα οχι δεν ειμαι ο Μιγιαγκι,και ουτε θα σας βαλω να πλενετε αμαξια και να βαφετε φραχτες…
Αν και ειμαι λατρης της Metal Μουσικης,εντουτοις,δε μπορω να μη παραδεχτω την χρησιμοτητα της Rap Μουσικης στο Natural game.
(και το ξαναλεω,αποκταει μεγαλυτερη βαρυτητα αυτο απο τη στιγμη που το λεει ενας που ουσιαστικα ως γνησιος μεταλας “σιχαινεται” τη rap)
Ομως η Rap,οπως και η Stand-Up Comedy,εχει κατι που αλλα πραγματα δεν εχουν.Αυθορμιτισμο και Αυθεντικοτητα.
Το να ακουσω Rap μουσικη για να βελτιωθω σ’αυτο το τομεα,ειναι σαν να ειμαι πανω απο ενα πιατο φαί,και να κλεινω τη μυτη μου με το χερι μου πριν ετοιμαστω να το δοκιμασω…τοσο πολυ μ’αρεσει.Ομως,αν καποιος διαβασει στιχους απο ενα rap τραγουδι,θα δει (ειν’η αληθεια) λογια βγαλμενα απ’τη καρδια κι’οχι απ’το μυαλό,λογια παράλογα ομορφα,λογια που σε συνεπαιρνουν και λες “wow…τι ειπε”.
Εδω βεβαια σημασια εχει να τα πεις ΕΣΥ αυτα.
Ομως,και για να γινω καπου εδω και ποιο συγκεκριμενος,η Rap ειναι η τεχνη του να βγαζεις στιχους σε χρονο dt,με ομοιοκαταληξία και λεξεις που παραλληλα να δενουν μεταξυ τους και να βγαζουν νοημα,νοημα που μπορει να προκαλει συναισθημα.Εκεινη τη στιγμη ο εγκεφαλος δουλευει στο φουλ.Στο φουλ,εκει που πρεπει να δουλευει οταν θα μιλας με μια γυναικα…
Το ιδιο συμβενει και με τη Stand-up Comedy.δεν μπορουν ολοι οι ανθρωποι να ανεβουν πανω σε μια σκηνη,και να κανουν τους αλλους να γελασουν…
και ειναι δυσκολο να μεταφερεις συναισθηματα μεσω της BL και των λεξεων σου,αλλα αυτο ειναι που πρεπει να κανεις οταν βρεθεις απεναντι σε μια γυναικα,αυτο ειναι κομματι του natural game.
(Προσοχη: Μη το μπερδεψετε και νομισετε οτι οι rappers και οι comedians πρεπει αναγκαστικα να ειναι και γυναικοκατακτητες.Ειναι ικανη,αλλα οχι αναγκαια συνθηκη.)
Αυθορμητισμος σημαινει επισης “Περναω καλα”.Απ’τη στιγμη που εγω περναω καλα,βγαζω ενα δικο μου-συναισθηματικα frame- σαν μυρωδια που εξαπλωνετε απο ενα αρωμα,και τη κανει να εισελθει στο δικο μου frame,στο δικο μου φανταστικο κοσμο της Fanta!
Αυτο σημενει οτι σκεψεις σαν το “μηπως δε περναει καλα?” “Μηπως δεν της αρεσε αυτο που της ειπα” ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ στο game μας.
Μολις πριν μια ωρα εκανα το εξης απλο πραγματακι.Δεν προκειται περι ανοιγματος,ουτε κλεισιματος.Γι’αυτο και δεν του αξιζει να ειναι αναμεσα σε FR.Προκειται καθαρα περι αυθεντικου αυθορμητισμου.
Πηγα σημερα στις φοιτητικες εκλογες να ψηφησω.Η αληθεια ειναι οτι απεχω συνηθως απο ολα αυτα,αλλα δε μπορουσα να μην αναγνωρισω καποιες πραγματικες προσπαθειες εκ μερους παραταξεων για τους φοιτητες,και ετσι πηγα να τους πω ενα δικο μου “ευχαριστω”.
Φτανω λοιπον,με περνουν κατι φιλοι,μπαινω μεσα,μπλα μπλα και καταληγω στο παραβαν.Επισης καπου εδω να τονισω οτι τελευταια δεν ειμαι σε mode για ανοιγματα.Οπως ανεβαινω πανω στο αμφιθεατρο για να ριξω τον φακελο στη καλπη,βλεπω τρεις παρουσιες (χωρις να κοιταξω προσωπα) και αντιληφθηκα μονο οτι ο μεσαιος ηταν αντρας και το δεξιο ατομο προς τα εμενα ηταν γυναικα μονο και μονο απο τη μεση της και κατω.
Ε-Εγω,Αη-Αυτη,-Αος-Αυτος
Με το που φτανω ακουμπαω τον αγκωνα του χεριου μου στη κοπελα που ηταν απ’τη μερια μου (Αη) ενω μια αλλη κοπελα (την οποια επισης δεν γυρισα να κοιταξω) την ακουσα να λεει στον μεσαιο κατι για τον φακελο.
Αος: Δεν μετραει! Δεν προκειται να το βαλω ετσι μεσα στη καλπη.πρεπει να το κλεισεις.
Του απανταει η κοπελα : Τι? πρεπει να το σαλιωσω κι’ολας?
Αος: Ναι…
Ε:πλακα κανεις? εγω το εκλεισα ετσι…δε χρειαζεται να το σαλιωσω…
Αος: πρεπει.
Γυρναω προς την κοπελα (την οποια ηρθε η ωρα να τη δω κι’ολας),ηταν ενα HB 8 με σκισμενο παντελονι,
και της λεω:Εγω αυτο δε το σαλιωνω…δε βγαζω τη γλωσσα μου εκει περα…(με ενα πονηρο υφακι…)
Αη: Θες να στο σαλιωσω εγω?
Ε:ναι…σαλιωσε το μου…
Καπου εκει δισταζει! αλλα συνεχιζω να τη κοιταω πονηρα.Της δινω τον φακελο
Ε: και με προσοχη ε,δεν ειναι τσιγαρο…
καπου εκει γελαω και αρχιζει και το γλυφει σιγα σιγα…#%#@
Ε:Μμμ…καλα το γλυφεις (και της κλεινω το ματι)
καπου εκει αρχιζουν και μας κοιτανε και γελανε αλλα με ενα γελιο εκπληξης.
Ριχνω το φακελο,μου σκαει ενα χαμογελο και με χαιρεταει
Ε:αντε,τσάγια.
και με ξαναχαιρεταει.Δεν το εκλεισα γιατι δεν ειμαι σε τετοιο mode τελευταια,απλα ηταν μια αφθορμητη ωραια φαση που ηθελα να φερω ως παραδειγμα.
Θα χαρω πολυ να δω καποια ολοκληρωμενα FR απο οσους θελουν να ασχοληθουν με αυτο το ειδος game.Σημασια εχει να σκεφτομαστε και να δημιουργουμε 🙂
Αφηστε τη γλωσσα σας ελευθερη…Πειτε αυτο που θελετε να πειτε χωρις να σκεφτεστε μηπως τη προσβαλετε.Τη γνωμη σας και την ιδεα σας θα τη λετε παντα,ελευθερα,χωρις περιορισμους.Βασικο για να γινει αυτο ειναι να παψετε να σκεφτεστε τι θα πουν οι αλλοι για σας.Αν συνεχιζετε να σκεφτεστε τι θα πουν οι αλλοι για εσας,τοτε δεν εχετε πιασει το νοημα της ζωης…
Το οποιο λεει πως δεν ξερουμε απο που προηλθαμε,το πως ηρθαμε εδω,και το που παμε μετα.Ειμαστε περαστικοι απ’οτι φαινεται.Αυτο που ξερουμε ομως ειναι το τωρα! Οτι ειμαστε εδω,και αν αυτη ειναι η μοναδικη μας ευκαιρια τοτε εχουμε το δικαιωμα να αρπαξουμε τη ζωη μας στα χερια μας…