Φίλε Shooter είπα να γράψω και εδώ! 😛 😛 😛
Πόλη: Πάτρα
Λοιπόν, όσο μεγαλώνω τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ποιος είμαι και ταυτόχρονα αλλάζω. Πιστεύω ότι η αλλαγή, η δυναμική, η εξέλιξη είναι συστατικά στοιχεία της ζωής, ενώ η στασιμότητα μαρασμός. Ποτέ δε θα μπορείς να πεις ότι είσαι ΟΣΟ καλός άνθρωπος έχεις τη δυνατότητα να γίνεις και ότι έκανες ΟΛΑ όσα θα μπορούσες. Εξάλλου αυτό είναι ζωή, να απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους σου και να βελτιώνεσαι και να βελτιώνεις.
Από τα όσα έχω καταλάβει και πιστεύω λοιπόν είμαι ενθουσιώδης και βάζω στόχους στους οποίους δουλεύω πειθαρχημένα με αποτελέσματα. Μ’αρέσουν οι ανοιχτόμυαλοι και θετικοί άνθρωποι, και όταν λέω θετικοί εννοώ να είναι έτοιμοι να ακούσουν και να εξετάσουν αυτό που ακούν και να θέλουν να χτίσουν πάνω σ’αυτό σε αντίθεση με ένα ξερό όχι και μια ανόητη ψυχαναγκαστική δήθεν προκλητική άρνηση σε όλα. Δεν ασχολούμαι με την αμφισβήτηση για την αμφισβήτηση, αλλά μόνο όταν είναι πραγματικά μια πηγαία και κριτική έμπνευση του συνομιλητή. Είμαι ονειροπόλος και αυτό μου δίνει κίνητρο και δύναμη.
Θέλω να χαμογελάω και μ’αρέσουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι χαμογελαστοί και αισιόδοξοι άνθρωποι και οι χαμογελαστές και αισιόδοξες γυναίκες, κυρίως όταν είναι ειλικρινείς στις προθέσεις τους. Μ’αρέσουν οι άνετοι και οι ξεκάθαροι άνθρωποι.
Είμαι αρκετά κοινωνικός, σοβαρός, αλλά έχω πολύ την αίσθηση του χιούμορ, χαβαλετζίδικο και “πειραχτικό” - σαρκαστικό και ενίοτε κυνικό. Έχω κριτήρια για τις γυναίκες που θέλω για σχέση, όπως το λέμε εννοώντας τη πιο μακροχρόνια σεξουαλική και συναισθηματική σύνδεση, και για τις γυναίκες που μ’αρέσουν για sex και για τους φίλους.
Για μακροχρόνια σεξουαλική και συναισθηματική σύνδεση, ή αλλιώς “σχέση”, θέλω γυναίκες που είναι:
Έξυπνες
Εμφανίσιμες
Ανοιχτόμυαλες
Μορφωμένες
Διασκεδαστικές – Διαχυτικές
Καλοπροαίρετες – Θετικοί άνθρωποι
Αισιόδοξες
Ελεύθερες (αδέσμευτες δηλαδή)
Μονογαμικές
Υγιείς σωματικά και ψυχικά
ΝΑ αποδέχονται πραγματικά τους στόχους μου και να με στηρίζουν
και να μην είναι:
Αυθάδεις
Αρνητικοί άνθρωποι
Ψεύτρες, Κλειστές – Μυστικοπαθείς
Άστατες – Κυκλοθυμικές
Αδύναμες προσωπικότητες
Ιδιαίτερα χοντρές, μέχρι κάποια κιλά παραπάνω
Νωθρές
Πρόστυχες
Φιλοχρήματες
Με παιδιά
Μόνο για sex θέλω γυναίκες:
Εμφανίσιμες,
με ενδιαφέρον ντύσιμο και προσωπικό στυλ,
Διαχυτικές - Κοινωνικές, Διασκεδαστικές,
Άνετες,
Ωραία προκλητικό και περιπετειώδη χαρακτήρα,
Έχω μεγάλο κοινωνικό κύκλο και μ’αρέσει να βγαίνω με διάφορες παρέες για διάφορες φάσεις, αλλά μετρημένους φίλους και απορρίπτω γυναίκες που δε μ’ελκύουν γι’αυτό που θέλω ή αλλιώς μόνο πειραματίζομαι για λόγους εξάσκησης και βελτίωσης. Θέλω οι φίλοι μου να με σκέφτονται έμπρακτα, να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και επίπεδο, και να με αντιμετωπίζουν ανιδιοτελώς, να είναι ξεκάθαροι και άνετοι.
Λόγω ηλικίας, ζωής και πιστεύω έχω ξεφύγει απ’τη φλου φάση ότι βρέξει κατεβάσει στη ζωή, απ΄την περιπλάνηση χωρίς νόημα. Βάζω κριτήρια και στόχους, ανάμεσά τους ν’απολαμβάνω και την ίδια τη ζωή. Το να βγω με οποιαδήποτε παρέα, με γυναίκες ή χωρίς, σ’ένα club μέχρι το πρωί και να πιω το Βόσπορο από μόνο του δε μου λέει τίποτα και το έχω βαρεθεί πλέον, δε μου προσφέρει κάτι. Που και που γουστάρω να τα σπάω μέχρι πρωίας με τον τρόπο που μου την έδωσε εκείνο το βράδυ π.χ. μπουζούκια γιατί θέλω να ρίξω μερικές ζεμπεκιές, για να ξεσκάω απ’τις πολλές δουλειές, αλλά περισσότερο μ’ενδιαφέρει η ψυχαγωγία που μου ταιριάζει προσωπικά, δηλαδή με τα άτομα που θέλω να δω εκείνη την ημέρα, ή να πάω για Tango, ή να βγω για sarging, ή να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο με την κοπέλα μου.
Ασχολούμαι πολύ με τη δουλειά μου - σπουδές μου, μ’αρέσει η μουσική όπου μ’αρέσουν πολλά είδη: Rock κυρίως ξένο και διάφορες υποκατηγορίες του, Λαικό/Ρεμπέτικο, Chill, Κλασσική, Dance/House/Electro, Rap κυρίως και Hip-Hop, Reggae, Ethnic, Έντεχνη Ξένη και Ελληνική και βέβαια Tango!!!, να βγαίνω για sarging με παρέα, για φαγητό με παρέες και να κάνουμε την πλάκα μας.
Η seduction community γέμισε όμορφα τη ζωή μου και μ’έκανε να μου αρέσουν ακόμα περισσότερο οι γυναίκες, ν’αρέσω ακόμα πολύ περισσότερο σ’αυτές και να με θέλουν και να βελτιωθώ συνολικά ως άνθρωπος και στη δουλειά μου και αυτοί είναι και οι στόχοι μου.
Cavalheiro