Πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που μπήκα σ’αυτό το φόρουμ αλλά παραμένω το ίδιο AFC με τότε. Φυσικά ο μόνος που φταίει είμαι εγώ και η απίστευτα μεγάλη αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα που έχω και με ακολουθεί από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου! :x
Ενώ πέρυσι ήμουν αρκετά κοντά στο να αρχίσω να εφαρμόζω όλα αυτά που είχα διαβάσει in field, τελικά πάλι κάτι με κράτησε πίσω ώσπου ο αρχικός ενθουσιασμός που είχα εξανεμίστηκε και παρέμεινα στην “ασφάλεια” της απραξίας. :cry:
Επειδή όμως καταλαβαίνω ότι τα χρόνια περνάνε και αν συνεχίσω έτσι θα φτάσει κάποτε η στιγμή που θα κοιτάξω πίσω και θα αναρωτηθώ αν έζησα τη ζωή όπως την ονειρευόμουν, είπα να κάνω εκ νέου μια προσπάθεια.
Ξεκίνησα λοιπόν πριν λίγο καιρό να διαβάζω διάφορα (David-X και Juggler) αλλά έχω την εντύπωση πως έτσι το μόνο που πετυχαίνω είναι να συσσωρεύω κι άλλες πληροφορίες οι οποίες αντί να με “παρακινούν” να “σηκωθώ από τον καναπέ”, μου δημιουργούν περισσότερο άγχος κάνοντάς με να νομίζω ότι το να μιλήσεις σε μια κοπέλα είναι σαν να προσπαθείς να λύσεις ένα πρόβλημα πυρηνικής φυσικής!
Σήμερα λοιπόν διάβαζα τα journals των συμφορουμιτών metamerias και barcode τα οποία μου έδωσαν ένα real-life παράδειγμα για το πώς κάποιος μπορεί να πετύχει μια τέτοια αλλαγή. Παρατήρησα ότι και οι 2 ασχολούνται με το “Rules of the game” του Neil Strauss το οποίο τους βγάζει συνεχώς in field δίνοντάς τους challenges κάτι που θεωρώ πως είναι το κατάλληλο και για ’μένα μήπως ποτέ βγω απ’αυτή την απραξία που βρίσκομαι. Η πλάκα είναι ότι αυτό το e-book το είχα πάρα πολύ καιρό (πιθανότατα και πριν από το Venusian Arts) αλλά ποτέ δεν του είχα ρίξει μια ματιά. :shock:
Anyway, θα το ξεκινήσω από σήμερα και μάλλον θα ανοίξω και ένα journal για έξτρα motivation. Επίσης θα με βοηθούσε πολύ αν αργότερα βγαίναμε in field και με όποιους θέλουν από εδώ μέσα. Αν ενδιαφέρεστε στείλτε pm.