Zygos Γεια σας παιδιά. Έχω γραφτεί στο φόρουμ εδώ και καιρό, απλά διάβασα κάποια πράγματα, όμως δε το συνέχισα. Με ενδιαφέρει να μάθω και να μπορώ να δρω αποτελεσματικά, όσο είναι δυνατο, με τις γυναίκες. Χαιρετώ όλα τα μέλη.
metamerias Καλώς τον.Δεν πειράζει το ότι άργησες να κάνεις intro και να ασχολήθεις σημασία έχει ότι πήρες την απόφαση να το κάνεις.Πες μας λίγα περισσότερα για σένα απο που είσαι κλπ…
Zygos metamerias wroteΚαλώς τον.Δεν πειράζει το ότι άργησες να κάνεις intro και να ασχολήθεις σημασία έχει ότι πήρες την απόφαση να το κάνεις.Πες μας λίγα περισσότερα για σένα απο που είσαι κλπ… Έχω τελειώσει τις σπουδές και ήδη εργάζομαι. Αυτά!! Ευχαριστώ
Icypua Zυγος,καταρχάς καλώς ήρθες και από μένα και κάλιο αργά παρά ποτέ…ο metamerias εννοούσε να μας πεις κάποια πράγματα σχετικά με την εμπειρία σου για τις γυναίκες (να κάνεις κατά κάποιο τρόπο την αυτοκριτική σου,αν είναι σωστή η έννοια που χρησιμοποιώ…)
Zygos Icypua wroteZυγος,καταρχάς καλώς ήρθες και από μένα και κάλιο αργά παρά ποτέ…ο metamerias εννοούσε να μας πεις κάποια πράγματα σχετικά με την εμπειρία σου για τις γυναίκες (να κάνεις κατά κάποιο τρόπο την αυτοκριτική σου,αν είναι σωστή η έννοια που χρησιμοποιώ…) Το φόρουμ το βρήκα καθώς σερφαριζα στο Ίντερνετ και έτσι απλά γράφτηκα. Διαβάζοντας αυτά που είδα εδώ μέσα και συγκρινοντας τα με την ίδια την “πραγματικότητα” είδα ότι δεν είναι άσχημη ιδέα να μάθω περισσότερα σχετικά με τις γυναίκες. Έχω αρκετές εμπειρίες…και θα έλεγα περισσότερο ότι μου έτυχαν και όχι επειδή γνώριζα μια στρατηγική. Πιστεύω πως με την προσπάθεια τη δική μου και με τη βοήθεια που θα υπάρχει μέσα απο το φόρουμ να γίνω πιο αποτελεσματικός με τις γυναίκες. Είμαι απο βόρεια Ελαδα και κλειστή κοινωνία. Πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο αυτό που προανέφερα. Και πάλι ευχαστώ για τη βοήθεια σας.