Shooter Το νέο μας site, είναι πλέον γεγονός..! www.greekpua.com Είναι ακόμα “φτωχό και μικρό”, αλλά σιγά σιγά θα προστεθούν άρθρα και θα ανανεωθεί… Είναι σε δοκιμαστική έκδοση. (beta) Θα ακολουθήσουν και αλλαγές εμφάνισης στο forum καθώς και νέες εγγραφές μελών στο site. Νέα δομή και καλύτερη λειτουργικότητα.. Aναμένετε.. 😉
eros11-2 Well done!! καλορίζικο!! αν κ ακόμα είναι beta είναι ωραίο το νέο face και πολύ καλή η ιδέα της ανανέωσης. μόνο την ορθογραφία να προσέξετε λίγο οι admins και θα είναι super 😉
Shooter χεχεχε thnx man.. Σιγά σιγά και όλα θα φτιάξουν! Οποιαδήποτε ιδέα, αλλαγή ή προσθήκη για κάτι είναι ευπρόσδεκτο!! Βοηθήστε μας να γίνουμε ακόμα καλύτεροι! 🙂
Icypua Μπράβο ρε Shooter αυτά είναι,γουστάρω που βάρεσες αναβαθμίσεις 😃 Μολις ειδα το νεο portal νομιζα οτι μπήκα…σε άλλο φορουμ Απλά δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή και στους άλλους αλλά κάθε φορά που φορτώνει τη σελίδα μου ζητάει να αποδεχτώ τους όρους (οτι ειμαι πάνω απο 18 ετών και κάτι άλλα…). Γινεται να μην το εμφανίζει συνέχεια αυτό; Ειναι το μόνο παράπονο που έχω…
Shooter Icypua wroteΑπλά δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα ή και στους άλλους αλλά κάθε φορά που φορτώνει τη σελίδα μου ζητάει να αποδεχτώ τους όρους (οτι ειμαι πάνω απο 18 ετών και κάτι άλλα…). Γινεται να μην το εμφανίζει συνέχεια αυτό; Ειναι το μόνο παράπονο που έχω… Thnx man.. Ναι, ξέρω τι λες.. Αυτό γίνεται διότι έχω συνδέσει το domain με τους όρους που πρέπει να συμφωνήσεις και όχι με την αρχική σελίδα του portal… Θα δω τι μπορώ να διορθώσω.. 🙂
Fahrenheit Είσαι απλά καλλιτέχνης. 😉 Καιρός ήταν, πάντως, να αποκτήσουμε το δικό μας domain, τόσον καιρό το λέμε, έστω και υβριδικό..!
Billy89 Τhanks man! Θα κανω οτι μπορω για να προσφερω στην καλη λειτουργεια του forum ως moderetor αλλα και μεσα απο την εξελιξη μου σαν player.
Shooter Καλωσορίζουμε στην ομάδα Moderatos τους Playman07 και NitroPUA. Υ.Γ. Ο Playman07 είναι mod εδώ και καιρό αλλά είχα ξεχάσει να ενημερώσω το topic