Γεια σας παιδιά. Το site το άκουσα από ένα φίλο παλιότερα και μου κίνησε την περιέργεια. Με το θέμα άρχισα να ασχολούμαι όταν διάβασα το βιβλίο του style..
Από Θεσσαλονίκη είμαι, 22 ετών και γενικά είμαι ένα κλασσικό ήσυχο άτομο.
Με το άλλο φύλο τα πάω έτσι κι έτσι. Είμαι αρκετά άνετος, έχω καλή αυτοπεποίθηση απλά δεν το δουλεύω και πολύ το πράγμα. Μπορώ άνετα να ανοίγω κουβέντες με τις γυναίκες, αλλά έχω ένα πρόβλημα να τις προχωρήσω όταν θέλω.
Πλέον βέβαια είμαι σε σχέση με μια κοπέλα (εδώ και 7-8 μήνες) και έχει ατονήσει το παιχνίδι που κάνω. Σχέσεις είχα με 3-4 κοπέλες, αλλά με τις 2 έληξε γρήγορα το πράγμα.
Το game μου είναι όχι πολυ δυνατό, αλλά δε δίνω και υπερβολική σημασία. Δηλ. δεν τρέχω μέρα νύχτα στα κλαμπ και τα S/M να ψάχνω υποψήφια-θύματα. Ανοίγω γενικά αρκετά, όχι πάντα με σκοπό το σεξ ή σχέση πάντως. Θα έλεγα πως είμαι κοινωνικός..
Τώρα μια παρατήρηση που έχω να κάνω: Επειδή εδώ μέσα μπαίνουν και άτομα κάτω από 18 και ξέρω πως ανάβει το αίμα τους, θα τους πω να μην αγχώνονται τόσο πολύ. Αρκεί να είναι cool και άνετοι με τον εαυτό τους και αυτό που έχουν.
Και κάτι ακόμα: Όσο καλό game και να κάνουμε, υπάρχει πάντα αυτό που λέμε πως θες αυτό που δεν έχεις. Άρα δεν είναι μόνο οι γνωριμίες και τα πηδήματα “game”. Πρέπει να εκπαιδεύσουμε τους εαυτούς μας να μη μας τρέχουν τα σάλια και να είμαστε ΟΚ με αυτό που έχουμε αν αξίζει!
Καλές τσάρκες εύχομαι σε όλους..