Καταρχήν να ζητήσω συγνώμη για τα ορθογραφικά μου λάθη.
Είμαι 26 χρονών και ζω στην Ξάνθη, μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα ιδίως όταν πρόκειται για απόκρυφη γνώση. Είμαι αρκετά ευχάριστος σαν άνθρωπος και με αρκετό χιούμορ , τα αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητάς μου νομίζω πως είναι το ότι είμαι λίγο εγωιστής καμιά φορά, ένα άλλο αρνητικό είναι ότι δεν ξέρω και πολύ καλά αγγλικά με αποτέλεσμα να μη μπορώ να διαβάσω e-book που υπάρχουν στο internet, και περιορίζομαι στην ελληνική βιβλιογραφία.
Μέχρι τώρα δεν έχω κάνει καμιά σχέση στην ζωή μου, έχω πάει με δυο γυναίκες αλλά μόνο για sex , και ήταν καθαρή τύχη, τις γνώρισα μέσω κοινών γνωστών. Έχω την άνεση να πάω και να μιλήσω σε άγνωστες γυναίκες αλλά μέχρι τώρα είχα μόνο 4 #close τα οποία κατέληξαν σε flake.
Το παιχνίδι μου σαφώς χρειάζεται αρκετή βελτίωση, μπορώ να πάω και να μιλήσω σε άγνωστες γυναίκες (δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πίστευα στην αρχή) και ορισμένες φορές μπορώ να τις κάνω να περάσουν καλά, αλλά δεν μπορώ να δημιουργήσω βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση όσον αφορά τις άγνωστες, κυρίως λόγο του περιορισμένου χρόνου , με φίλες και γνωστές μπορώ να το πετύχω αυτό αλλά αυτές δεν με ενδιαφέρουν γιατί συνήθως είναι UB και όχι HB. Αρκετές φορές όταν μιλάω με άγνωστες και δεν έχω τίποτα άλλο να πω (στιγμές αμηχανίας) τότε χαιρετάω και φεύγω , ακόμα και αν δω ότι η γλώσσα του σώματος τους είναι θετική προς εμένα.
Γενικός δεν ρισκάρω και είμαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην καταλάβουν ότι την πέφτω σε αυτές, προσπαθώ να το κάνω να φαίνεται όσο το δυνατόν τυχαίο.
Με το παιχνίδι ασχολουμε περιπου ενα χρονο αλλα τους τελευταιους 6 μήνες σαρτζαρω. Δέν έχω μετρήσει τα ανοίγματά μου, έχω κάνει 4 #close που κατέληξαν σε flaκe, ίσος γιατί δεν επέμενα αρκετά.
Θέλω να βελτιώσω το παιχνίδι μου , να δημιουργήσω έναν κοινωνικό κύκλο που μπορεί να μου προμηθεύει συνεχώς όμορφες γυναίκες και εκτός αυτού να μπορώ και εγώ να ανοίγω και να κλείνω με επιτυχία όσο το δυνατόν ποιο πολλές άγνωστες όμορφες γυναίκες , δεν βλέπω άλλον τρόπο που να μπορώ να το πετύχω αυτό, εκτός από το “παιχνίδι”. Δεν είμαι ούτε πλούσιος ούτε natural ούτε μπορώ να αλλάξω τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας, μπορώ μόνο να παίξω με αυτούς.
Δεν θυμάμαι πως βρήκα το site, η από το google η από κάποιο άλλο forum.