Γεια χαρά σε όλους είμαι ο Classicos, είμαι από την Ξάνθη αλλά γενικός λόγω επαγγελματικών συνθηκών αρκετές φορές μένω σε όλη την Β. Ελλάδα (από Δράμα έως Αλεξ/πουλη) αυτό είναι πότε καλό και πότε κακό για το Pick Up.
Ως Τύπος είμαι Classicos… ηλικία 25 και οι σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο ήταν κάτω του μετρίου (κοινός χαλιά) πριν κανά 9μηνο… ενώ από τότε μέχρι σήμερα που ασχολούμαι με το pick up μπορώ να πώ ότι οι σχέσεις μου με το αντίθετο αγγίζουν το μέτριο… βέβαια δεν έχω κάνει 3 phone-close σε όλα τα μέρη (κλαπ - δρόμο - καφετερία) και δεν νομίζω να κάνω ποτέ δηλαδή σε κλαπ γιατί εκτός από το ότι δεν το έχω, δεν το θέλω κιόλας, όπως εξήγησα είμαι Classicos.. βέβαια στο μέλλον αν ανέβω επίπεδο ποιος ξέρει ίσως το κάνω και αυτό…
Τώρα όταν βλέπω γυναίκες, πλέον δεν διστάζω καθόλου να μιλήσω (αυτό κάποιες φορές είναι + κακό), και σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας, δεν θέλω να μιλήσω με αριθμούς αλλά μπορώ να πώ ότι καταφέρνω σχεδόν πάντα να κάνω τις γυναίκες να νιώθουν άνετα μαζί μου όταν τις πλησιάζω.
Στο sargarisma με έβαλε ένας φίλος, αυτός μου έδειξε το site όπως και αρκετά βιβλία …. είμαστε πολύ καιρό φίλοι και μου τα εμπιστευτικέ όλα, ήμουν ο μόνος που του άνοιξε τα μάτια από την παρέα… Τελικά δεν λέω μερικοί ίσως είναι γενικά γεννημένοι για να γίνουν PUA αλλά ίσως δεν το έχουν ανακαλύψει ακόμα 🙂
Εντυπώσεις από το game… είναι σαν ναρκωτικό αλλά καλό… αυτή η αιώνια μάχη μεταξύ των δύο φίλων, γιατί κακά τα ψέματα πάντα θα είμαστε εμείς εναντίων αυτονών…, πρέπει να την κερδίσεις και με τις ανταλλαγές απόψεων – εμπειριών - γνώσεων κτλ, έχεις ένα καλό χαρτί στα χέρια σου…
Αυτά τα λίγα παιδία,,, αν υπάρχει κάτι ακόμα που θέλετε να μάθετε για μένα (περι pick up ή γενικά) δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά ρωτήστε με…
Θέλω να γίνω και μέλος του forum… γιατί μπορώ να κερδίσω πολλά από εδώ μέσα αλλά και να προσφέρω…