Χαιρετώ τα ικανότατα μέλη του φόρουμ. Είμαι μέλος εδώ και καιρό αλλά δεν θεώρουσα αναγκαίο να συστηθώ καθώς δεν ήμουν σίγουρος αν θέλω το pick up στη ζωή μου (τι βλάκας που ήμουν…)
Απλά πίστευα πως γίνεται και χωρίς αυτό (πρόσφατη αποτυχία με έπεισε για το αντίθετο)
Είμαι 24 χρονών, σπουδάζω στην Πάτρα (Πολυτεχνείο)
Είμαι αρκετά υπομονετικός, επίμονος (αν μου αρέσει κάτι) και μαθαίνω εύκολα.
Εμπειρία με τις γυναίκες???? Γενικά δεν έχω πρόβλημα να πάω να μιλήσω σε αγνώστους αν και με γυναίκες έχω αρκετές φορές ΑΑ αλλά επιτυχία μηδέν
Συγκεκριμένα: Ότι πεσίματα έχω κάνει καταλήγουν με εμένα στη friend zone κάθε γυναίκας που την πέφτω (θλιβερό, ξέρω)
Το game δεν το κατέχω και ελπίζω να με βοηθήσετε να βρω το δρόμο.
Όταν πρωτοάκουσα από ένα φίλο μου για το layguide του Mystery (το βρήκε τυχαία στον Παπασωτηρίου) δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος οδηγός!!! Κάποια στιγμή αργότερα πήρα το The Game (στα ελληνικά) και το διάβασα. Κάπου εκεί άρχισα να λέω “μήπως?” και από τότε έχω διαβάσει αρκετά πράγματα για το pick up.
Στόχοι μου: να γίνω my best self και να αποκτήσω την ικανότητα να “ρίχνω” όποια γυναίκα μου αρέσει (για να ζήσω τη ζωή μου στο 100%) Α, και να χαλάσω τη μοναδική μου συλλογή από Μοναδικίτιδες:twisted:
Το site σας το βρήκα κατά τύχη στο internets 😛
Υ.Γ.: Το φόρουμ συγκρίνεται άνετα με τα μεγαλύτερα του χώρου, και σε μερικά σημεία υπερτερεί κιόλας!!
Keep up the good work, guys!