Καταρχήν επειδή έχω συνηθήσει να γράφω στο ίντερνετ αγγλικά/greeklish, να μου συγχωρέσετε κανένα ορθογραφικό που και που, force of habit, που λέν και στο χωριό μου 😛
Είμαι απο Αθήνα, 21 χρόνων, με το άλλο φύλο εχω γενικά καλές σχέσεις (σίγουρα καλύτερες απ οτι πρίν ξεκινήσω να ασχολούμαι με το game), αλλά παρολα αυτά θέλω να φτάσω σε υψηλότερο επίπεδο, σε σημείο που να μπορώ να έχω κυριολεκτικά όποια γυναίκα θέλω. Δεν ξέρω αν αυτό είναι εφικτό, αλλά νομίζω κάνει καλό να θέτεις υψηλούς στόχους.. Έχω κάνει κάποιες ‘σοβαρές’ σχέσεις στην ζωή μου, αλλά καμία μακροχρόνια, και ευελπιστώ κάποια στιγμή να το διορθώσω αυτό.
Ουσιαστικά πρωτοέμαθα για το game τέλη 2009, όταν ήμουν φρεσκοχωρισμένος με την κοπέλα μου (πρώτη μετά απο πολυύ καιρο), ένας φίλος μου με έβαλε να διαβάσω το the game, και απο τοτέ άρχισα να ασχολούμαι, προς έκπληξή μου με αρκετα ενθαρυντικά πρώτα βήματα, οπότε ημουν ξανά σε σχέση με μια κοπέλα που δεν γνώρισα απο κοινούς γνωστούς αρκετά συντομα. Λιγο πριν απ αυτο ανακάλυψα και αυτο το φορουμ, νομιζω μέσω google καθως δεν ξέρω κανέναν απο εδω μέσα, έμπαινα για λίγο καιρό καθημερινά, δεν κατάφερα να εγγραφω, μετά ηρθε και η κοπέλα και σταμάτησα να το εξασκώ. Αφου χώρισα διάβασα άπειρα βιβλια και είδα απειρα βιντεο, εφάρμοσα κάποια πράγματα, κάποια αλλα πράγματα δεν ήταν για μενα, και φτάσαμε μεχρι πριν λίγο καιρό οπου γνώρισα μια γυναίκα που είναι απ αυτές που τις γνωρίζεις μια φορα στο πολύ τοσο και πραγματικά, απλα ΠΡΕΠΕΙ να είσαι μαζι της. Το timing που την γνώρισα ήταν κακό, αλλά παρολα αυτά ανέστρεψα την κατάσταση και ήμουν μαζι της, δυστυχως για ελάχιστο χρόνο (πριν προλαβω να το ευχαρηστηθώ), οπότε αυτό μου δείχνει οτι έχω πολλά πράγματα ακόμα να μάθω. Επέστρεψα στο να προσπαθώ να εγγραφώ, και να που τα κατάφερα 🙂
Στόχος μου απο το game ειναι να καταφέρω να γίνω οσο πιο κοινωνικά αποδεκτός μπορώ, να αποκτήσω οσες πιο πολλές γνωριμίες μπορω, να κάνω κάποια στιγμή σοβαρή σχέση με μια κοπέλα που πραγματικά μ αρέσει (δεν μ αρέσουν οι συμβιβασμοί), και εν τελει να μπορώ να δώ την ζωή μου κάποια στιγμη και να πω οτι στον κοινωνικό/ερωτικό τομέα ειμαι ευχαριστημένος απ αυτα που έχω πετύχει. Επίσης θέλω να καταφέρω να κάνω σωστό daygame, που για να μαι ειλικρινής δεν τολμάω να δοκιμάζω συχνά, γιατι απλά μου φαίνεται αφυσικο.
(το browser μου μόλις πάγωσε και η καρδία μου σταμάτησε γιατί φοβήθηκα οτι αυτο το κείμενο θα χαθεί και πρέπει να το ξαναγράψω απ την αρχή)
Αύτα νομίζω καλύπτουν τα βασικά πράγματα για μένα, ελπίζω η παραμονή μου εδώ να είναι ευχάριστη, να μάθω πράγματα, να βοηθήσω άλλους, και να βελτιωθώ οσο αυτό γίνεται 😉
Φιλικά,
Gaia.