1)Πόλη Αθήνα περιοχή ΠΛ.Αμερικής είναι κοντά στην κυψέλη και στην ΠΛ.Βικτόρια
χαρακτηριστικά μου υπομονετικός,δραστήριος,ηλικια 18,φοιτητής
2)Καθόλου ενθαρρυντικά τα πράγματα εδώ συνεχεία είμαι στην friendzone ,δεν μιλάω πόλι με γυναίκες που δεν ξέρω αλλά ούτε και καθόλου ,ποσοστά επιτυχίας ένα 10% με επιείκεια,το σκορ μου με γυναίκες είναι 2 και αριθμός σχέσεων 2 δεν έκανα τίποτα με τις γυναίκες που είχα σχέσει και δεν κρατείσαν και πόλι οι σχέσεις αυτές
3)Το επίπεδο μου είναι 2 με 3 θα έλεγα ξεκίνησα Δεκέμβρη διαβάζοντας το the game του neil strauss υστέρα κατέβασα ένα torrent που είχε τα σεμινάρια του,όλα του Mystery και του david de angelo τα οποία δεν έχω προλάβει να τα δω όλα λόγο εξεταστικής επίσης έχω διαβάσει και το Mystery Method - The Venusian Arts Handbook.απο τότε έχω κάνει 3 ανοίγματα πείρα και στα 3 τηλεφώνα οι 2 με έβαλαν friendzone η άλη δεν απάνθισε ποτέ,κάνω sarging περίπου ένα μήνα.
4)ΕΙΜΑΙ τόσο ενθουσιασμένος ΌΣΟ δεν πάει ΑΛΟ ,ποτέ δεν το είχα το game πάντα έκανα παρέα με τύπους που ήταν φυσικά ταλέντα, δεν κατάφερα τίποτα στο γυμνάσιο και λύκειο,αυτό που αναζητάω είναι αυτή οι κοινωνία στην οποία όλοι λειτουργούν ομαδικά και βοηθάει ο ένας τον άλλο και έχουν όλοι αυτό το ίδιο ενδιαφέρον, και να βρω wingmens ,ασχολούμαι με το pick up επειδή έδωσε νόημα στην ζωή μου ,στόχους μου να αποδείξω στον εαυτό μου ότι το έχω και μπορώ να το κάνω και θέλω να αλλάξω την βαρετή μες την ρουτίνα ζωή μου.
5)
καθώς διάβαζα το the game έβλεπα που έλεγαν για το mystery room και πήγα να το κάνω google μπας και το βρω και κάποια φάση αναρωτιέμαι μήπως επαρχεία κάνα αντιστοιχώ ελληνικό και ψάχνω και βρίσκω αυτό απωθεί τιμάμε θα ήταν μια με δυο εβδομάδες που θα είχατε κλείσει τις έγραφες όταν σας βρήκα ,και από τότε μπαίνω σε καθημερινή βάσει στο site περιμένοντας για τις έγραφες έχω γράψει και 2 φορές στο public forum Με το name Loki αυτά λοιπόν από μένα .