Λοιπόν…. 2-3 πράγματα για μένα.… Να σκεφτώ…
Ηλικία 28, Νέος και ωραίος…. αλλά αυτό με τα φεγγάρια…
Πολύ σκαμπανεύασμα με την ψυχολογία μου…..
Και τώρα που το σκέφτομαι άυτό είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά μου,
που έχει και άμεση σχέση και με την επαφή μου με το άλλο φύλο..
Πότε μου βγαίνει φυσικά το όλο Social θέμα και πότε δε θέλω να μιλάω σε άνθρωπο…
Σαν φάσεις δεν με χαλάνε, αυτό που με χαλάει είναι οτι δεν τα ελέγχω εγώ!!
Πολλές φορές με τις γυναίκες περνάω στο friendly zone… περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία ή γιατί απλά δε θέλω να φανώ λίγουρας…
Άλλοτε πάλι είμαι βιαστικός….. Ναι ναι ξέρω θέλει καλιμπράρισμα η μηχανή…..
Με τις γυναίκες τα πάω καλά, υπάρχει επαφή και όταν μου δίνεται η ευκαιρία για κουβέντα μπορώ να κερδίσω τις εντυπώσεις…
Το clubing και γενικά το night game…. πιο δύσκολα…. Αποσυγκεντρώνομαι ρε παιδάκι μου στη βαβούρα….. Τί να κάνω;;!!
Στο μέτρο το δυνατό βέβαια….. Το θέμα είναι οτι δυσκολεύομαι ή τουλάχιστον δεν καταφέρνω να το περάσω στο επόμενο στάδιο…
Όπως είπα και πριν….. friendly zone…
Τώρα βρίσκομαι εκτός Ελλάδος…… δεν κινδυνεύεται κύριοι απτον ανταγωνισμό..... :P ... εξάλλου θα ήταν άδικο για εσάς να με είχατε στα πόδια σας..!!!! ... :P
Είμαι Μιλάνο και προσπαθώ να τελειώσω κάτι σπουδές που είχα αφήσει για το Στρατιωτικό.... Anyway,
Το [b][color=red]PUA [/color][/b] μου έγινε γνωστό τώρα τελευταία από έναν φίλο Ιταλό όπου με προμήθευσαι με το ανάλογο Οπτικοακουστικό υλικό.... ταινίες σειρές ebooks, και μπορώ να πω οτι έχω τσιμπίσει άσχημα με την ιδέα..!!!
Δυστυχώς όμως το βιβλίο δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια μου για 2 λόγους.... Είμαι έξω και Ελλάδα δεν υπάρχει πια διαθέσιμο...
Άλλα ναι.. αλλά αυτό το κλασσικό με το [url=https://www.ebooks.gr/book/185179]μαύρο εξώφυλλο[/url] δεν βρίσκεται!!! (επ ευκαιρία όποιος ξέρει πού μπορώ να το βρω… ας ενημερώσει.. θα του ήμουν ευγνώμων…)
Σαν “Αρτίστας” είμαι ερασιτέχνης….. Κάτι βγαίνει αλλά δεν έχει συνοχή…. δεν είναι δομημένο… όλο και κάποιο κομμάτι της Τέχνης θα ξεχασθεί ν`αναπτυχθεί…… Δηλαδή.. δεν έχω τον έλεγχο του παιχνιδιού….
Αυτά τα ολίγα για να μη σας κουράσω….
Με το “Παιχνίδι” θέλω να καταφέρω να πλησιάζω και να κερδίζω τις γυναίκες που μου ταιριάζουν….. Τον βαρέθηκα το συμβιβασμό… που δυστυχώς έχει γίνει και αυτό….
Θέλω επίσης την αίσθηση του να “έχω το πάνω χέρι” σε μια κατάσταση…. Θεμιτό… και πλην των άλλων αρσενικότατο feeling!!
Και είναι μαγνήτης να εκπέμπεις αυτή τη σιγουριά!!
Αυτά.. αν λείπει κάτι, πείτε μου τί να το προσθέσω…. μετα χαράς…
Όπως επίσης και με χαρά μου θα έπαιρνα την ειδική άδεια που χρειάζεται για να μπω και στα πιό απόκρυφα του site…. και δυστυχώς μόνο για να πάρω και όχι για να δώσω… μιας και δεν θεωρώ οτι ακόμα είμαι σε θέση να βγάλω εκπονήματα…. Give me time… …. να δώσω κι εγώ κάτι δομημένο…… και μελετημένο……
Thanx για την εγγραφή.. ….