kostarasp για σε ολους ειμαι 20 χρωνον ασχολοθμαι με το πυα εδο κ ενα χρονο κιριοσ με inner game με τοις κοπελες τα παο καλα αλλα η επιτιχια μου εκσαρτατε απο την ορεκση που θα εχο δηλαδη οταν εχο φουλ κεφι παντα παει καλα οταν ομος δεν ειμαι στα καλα μου γινεται το αντιθετο δεν χρισιμοποιο structured game (a1 a2 c1 c2 c3 ktlp) τορα τελευταια μαθενο κατι routines του style k mystery αλλα και cold reading
L__ γεια σου kostara,καλωσηρθες. Αν θες,φτιαξε τα γραμματα σου διοτι απαγορευονται τα greeklish και κανε μας μια παρουσιαση του εαυτου σου (σχεση σου με το αλλο φυλλο,εμπειριες,κλπ)
Weegee Καλωσήρθες, δες τους κανόνες του forum εδώ: http://p-u-a.forumakers.com/t701-topic και διόρθωσε τα greeklish.
Shooter Πρέπει να ξέρεις ότι έχουμε αυστηρούς κανόνες στο forum μας και μέσα σε αυτούς είναι ότι απαγορεύονται τα greeklish! Καλωσόρισες!
Mefistofelis Bασικά, τον συγκεκριμένο, τον προτιμώ να γράφει greeklish..ελληνικά, πάντως, δεν ξέρει να γράφει..ρε kostarasp, έλεος!!!
kostarasp παντα greeklish εγραφα και δεν με βολεβει να γραφω στα ελληνικα αλλα δεν ειπαρχει προβλημα αφοu ειναι κανονασ τοθ forum…. παιδια ποτε λετε να γινει καμια σιναντιση για καφε?
Weegee Κοίτα το link στην υπογραφή μου στο τέλος του post. Κάνεις το κείμενό σου copy/paste και στο διορθώνει. Για συνάντηση σε μερικές εβδομάδες, οι περισσότεροι έχουν εξεταστική αυτό τον καιρό.