Γειά χαρά σε όλους! Λιγα για μένα… Ειμαι ενα εγωιστηκό κάθαρμα! δέν καπνίζω ομως περνάω καλα, κανω ότι γουστάρω όποτε το γουστάρω, είμαι στη καλύτερη ηλικία ένός άντρα .Μένω στην αγαπημένη μου Αθήνα , κεντρικα και βεβαίος σπουδάζω διοίκηση επιχειρήσεων στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας.Ηρθα σε επαφή με τον κόσμο του πεσίματος οταν έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο The Game του Neil Strauss πριν απο κάποιο διάστημα, από εκέι και έπειτα ξεκίνήσα να ασχολούμαι με το Inner Game καθός και εφάρμοζα διάφορες τεχνικες προσέγγισης σε δίαφορα μέροι …
Με τις γυναίκες τα πάω καλα σχετικά πάντα… δέν μιλάω συχνά εξω σε άγνοστες, αλλά οταν γίνετε αυτο συνήθος ανταλάζω νούμερο και αρκετές φορές πάει παρακάτω η φάση… Βαθμολογώ τον εαυτό μου απ’ το 1 εως το 10 πάντα , με 3,4. Συνολικα έχω πάει με 5, με τις τρίς απο αυτες οι είχαμε σχέση . Αυτό το διάστημα είμαι σε ελεύθερη σχέση, ταυτόχρονα ψήνεται θέμα με άλλες δύο.Το επίπεδο Game το βαθμολογώ με 3 γιατι στην ουσία δεν την πέφτω συχνά σε τυχέες, και δέν το καμαρώνω καθόλου!!! Συνολικά εχω κάνει γύρο στα 15 ανοίγματα με 5 επιτυχή κλεισίματα, μέσα στα 2 τελευταία χρόνια .
Στόχος μου είναι να αποκτήσω πλήρη άνεση με οποια δήποτε γυναικα επιθυμώ και κυρίος να γίνω καλύτερος άνθρωπος!