Καλησπέρα σε όλους! Καταρχήν να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω σε αυτήν την ταχύτατα ανεπτυγμένη κοινότητα, αυτή του PUA!! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές για να ‘ρίξεις’ μια γυναίκα. Ότι υπάρχουν τόσοι άντρες που πραγματικά, χωρίς ίχνος υπερβολής, έχουν κάνει επιστήμη κ έχουν αναπτύξει τόσο πολύ την ‘γυναικεία αποπλάνηση’ !! Ότι υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία που μπορούν να σε βοηθήσουν να γίνεις αυτό που ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ κατά βάθος θα θέλαμε να είμαστε, ακαταμάχητοι με τις γυναίκες! Κ κυρίως σε πιάνει έκπληκτο το γεγονός ότι όλα αυτά ήταν μπροστά στα μάτια σου, τόσο λογικά, κ όμως δε μπορούσες να τα δεις !!!
Η γνωριμία μου με το PU έγινε πραγματικά από το πουθενά! Όλα ξεκίνησαν πριν περίπου 3 βδομάδες(yes, I’m a newbie,I know!!), όταν έπεσε στην αντίληψή μου το πασίγνωστο βιβλίο του Neil Strauss, Το Παιχνίδι. Από περιέργεια κ μόνο κατάφερα μετά από πολύ ψάξιμο να βρω την ηλεκτρονική του έκδοση, στα αγγλικά, κ άρχισα να το διαβάζω. Αυτό ήταν! Πριν καν διαβάσω τις 80 πρώτες σελίδες του βιβλίου(εκεί έχω μείνει), ψάχνοντας λεπτομέρειες στο Internet για τον μυθικό Mystery, βρέθηκα στη μέση αυτού του τεράστιου κόσμου που απλωνόταν μπροστά μου, του pickup. Μέχρι στιγμής έχω συγκεντρώσει απίστευτο υλικό, σχεδόν όλο στα αγγλικά, γύρω στα 50 GB(!) από βιβλία μέχρι σεμινάρια κ συνεντεύξεις. Αν σκεφτείτε ότι τώρα ολοκληρώνω μόνο το Mystery Method - The venusian arts handbook, δε ξέρω από πού να αρχίσω κ που να τελειώσω ! Το θέμα όμως δεν είναι μόνο το διάβασμα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι για να καταφέρεις να γίνεις PUA θέλεις πολλές μα πολλές ώρες εξάσκηση in field που λέμε. Για αυτό το λόγο αποφάσισα να γραφτώ σε αυτή τη κοινότητα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι είμαι πολύ σκεπτικός στο κατά πόσο μπορούν όλα αυτά να εφαρμοστούν στη χώρα μας, μιας κ όλες οι γνώσεις κ εφαρμογές προέρχονται από το εξωτερικό. Ίσως είναι επειδή δε γνωρίζω τίποτα για το ΠΑΙΧΝΙΔΙ στην Ελλάδα. Είναι οργανωμένα τα πράγματα εδώ? Γίνονται σεμινάρια κ συγκεντρώσεις? Υπάρχει πρόσφορο έδαφος?
Σε αυτό το σημείο να πω λίγα πράγματα για μένα. Είμαι 25 χρονών κ μένω μόνιμα στην Αθήνα. Πιστεύω είμαι αρκετά εμφανίσιμος, λίγο εγωιστής κ ανυπόμονος. Πάω γυμναστήριο εδώ κ 4 χρόνια, οπότε προσέχω το σώμα μου πολύ! Μου αρέσει ο αθλητισμός κ παίζω μπαλίτσα μια φορά περίπου τη βδομάδα. Στον ελεύθερο χρόνο μου το ρίχνω έξω για βολτίτσες, αν κ τώρα τελευταία λιγότερο συχνά 2-3 φορές τη βδομάδα, είμαι αρκετά κοινωνικό άτομο και έχω ικανοποιητικό κοινωνικό κύκλο. Κ αυτό σε αντίθεση με αυτό που ήμουν πριν μπω στη σχολή μου, εύκολα θα με χαρακτήριζα ‘σπασικλάκι’, δε ξέρω πως έγινε αυτό, ξύπνησε μέσα μου ο άλλος μου εαυτός! Άρχισα να κάνω καινούριες παρέες, να ντύνομαι κ να περιποιούμαι τον εαυτό μου καλύτερα, να γίνομαι κοινωνικός κ να βγαίνω όλο κ περισσότερο. Clubbing, ταξίδια, χαβαλές, παρέες, όλα σε ικανοποιητικό βαθμό εκτός από …… μαντέψτε….ναι, γυναίκες!! Όλα αυτά τα χρόνια έχω κάνει μόλις 2 ολοκληρωμένες σχέσεις, 18 κ 9 μηνών αντίστοιχα, ένα αποτυχημένο one-night stand, πολλές αποτυχημένες μη ολοκληρωμένες σχέσεις κ πολλές μα πάρα πολλές ‘χυλόπιτες’!! Κ όλα αυτά κόντρα τόσο στην εμφάνισή μου όσο κ στον χαρακτήρα μου. Είχα φτάσει στο σημείο να τα βάζω με τη τύχη μου ,κ οι φίλοι μου αυτό λέγανε, για να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι κάτι πρέπει να κάνω εγώ λάθος. Είτε ότι δεν λάμβανα τα σωστά ‘μυνήματα’ από τις γυναίκες, είτε το πιθανότερο έδινα τα λάθος ‘μυνήματα’. Πάντως, η επαφή μου με το γυναικείο φύλο είναι σε καθημερινή βάση(φιλίες, δουλειά, γυμναστήριο) κ δε φοβάμαι να μιλήσω με κάποια άγνωστη. Παρόλα αυτά όπως καταλαβαίνετε είμαι ελαφρά απογοητευμένος από τις μη-επιτυχίες μου, αλλά ταυτόχρονα διατεθειμένος να τα αφήσω όλα πίσω κ να αλλάξω. Όχι κατά κύριο λόγο να πάω με όσο το δυνατόν περισσότερες γυναίκες γίνεται, δεν το’χω στόχο ζωής, αλλά κυρίως να βάλω στη ζωή μου αυτές που πραγματικά αξίζουν κ να βελτιωθώ σαν άνθρωπος. Υγιής ούτως ή άλλως είναι αυτός που έχει υγιής σχέσεις, συγγενικές, συναισθηματικές, φιλικές. Κ πραγματικά πιστεύω ότι η ασχολία μου με αυτό το αντικείμενο θα συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση.
Κλείνοντας, έχω κάνει τον εξής προγραμματισμό: το επόμενο σεβαστό διάστημα να αντλήσω όσες περισσότερες γνώσεις κ πληροφορίες γίνεται πριν βγω στο πεδίο κ να παρακολουθώ τις εξελίξεις. Ύστερα θα θελα αν μπορέσουμε να βρεθούμε κάποιοι που είμαστε στο ίδιο επίπεδο για να κάνουμε λίγη πρακτική, λίγο sarging ρε αδερφέ!, μετά να δούμε από τους top players πως παίζεται το παιχνίδι κ βήμα βήμα να το βελτιώσουμε!! Όποιος πάντως θέλει είτε να τον προμηθεύσω με υλικό είτε να συναντηθούμε κ να συζητήσουμε από κοντά, ευχαρίστως ας επικοινωνήσει.
Υ.Γ(1): Sorry για το τεράστιο κείμενο!!!
Υ.Γ(2): Το Forum το εντόπισα ύστερα από καλό googlαρισμα. Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, θα το ψάξω περεταίρω.