Είμαι από αθηνα και είμαι 20 ετών. Γενικά είμαι ήπιων τόνων, ειλικρινής, φιλικός με τους ανθρώπους, συναισθηματικός αλλα και ντροπαλός(όταν δεν έχω πιει 😛 ). Έχω τρελα με το γυναικείο φίλο γι’ αυτό προσπαθώ να τελειοποιήσω το παιχνίδι μου, ώστε να απολαμβάνω το πάθος μου και να μην παραμένω δέσμιος αυτού! Έχω συνειδητοποιήσει πως η διάθεση μου απογειώνεται όταν τα πηγαίνω καλά στο παιχνίδι!!! Έχω διαβάσει κάποια πράγματα σχετικά με το PUA αλλα προχωράω με αρκετά αργά βήματα.Οι μεγαλύτερες σχέσεις μου ήταν 7 μήνες η μια k 4,5 μήνες η άλλη. Η πρώτη με κατέστρεψε. Μάζευα τα κομμάτια μου πολύ καιρό!! Μπορώ να πω ότι μιλάω με άγνωστες γυναίκες σε ποσοστό 40%.Τις περισσότερες φορές κομπλάρω. Το παιχνίδι μου εκτυλίσσεται πολύ καλά όταν έχω πιει κάνα δυο ποτάκια.(Την τελευταία φορα βρέθηκα με ορό στο νοσοκομείο ) Προσπαθώ λοιπόν να τελειοποιήσω το παιχνίδι μου και όταν είμαι νηφάλιος. ( δεν είμαι αλκοολικός,μην τρελαίνεστε 😃 ) Στόχος μου λοιπόν είναι να μπορώ να ρίξω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ γυναικα βρεθεί στο δρόμο μου! Το site το βρήκα τυχαία στο internet.