-Γεια σας βουτουπερς. 🙂…καταγομαι απο Ιο (κυκλαδες) ,μενω ομως Πειραια.
Ειμαι πολυ χαρουμενος που βρικσκομαι μαζι σας,ελπιζω με τη σειρα μου να δοσω βοη8εια οπως καλυτερα μπορω στη κλειστη κοινωνια μας εδω μεσα…
Ειχα την τυχη να πεσει στα χερια μου το βιβλιο The Game πριν ενα χρονο.Βεβαια,θα προτιμουσα να το ειχα βρει νωριτερα,καθως ειμαι στα 32…αλλα ποτε δεν ειναι αργα.Ωστωσο,λογω της καταγωγης μου,ειχα ικανοποιητικες κατακτησεις εως και προσφατα,οι περισσοτερες ομως ηταν με τουριστριες.Tα πραγματα με τις ελληνιδες ειναι τελειως διαφορετικα….Αυτο ειναι και καλο βεβαια,καθως μεσα απ’τα δυσκολα κανεις μαθαινει.Παρ’ολα αυτα,εχω δημιουργησει αρκετες σχεσεις με ελληνιδες ,αλλωτε μιας εβδομαδας ,αλλωτε για κακη μου τυχη μακροχρονιες. 😃
- Στο παιχνιδι μου δεν χρησιμοποιω κατα γραμμα τις ατακες του βιβλιου ,εχω κρατησει κατα καποιο τροπο καποιους βασικους κανονες σειρας στο σαρτζινγ απο αυτο καθως κ απο αλλα βιβλια αλλα πιο πολυ κινουμε με αυτοσχεδιασμο,ενστικτο και θετικη αυρα.Ειμαι χαρακτηρας ανοιχτος με τους ανθρωπους ,καλοπροαιρετος σε οτι κανω κ λεω,εμπιστος κ δεν θα προδοσω ποτε το φιλο μου για χαρη μιας γκομενας.Δεν με ενδιαφερει αν θα ειμαι 1ος ,2ος η 3ος στο σαρτζινγκ ,μου αρκει να βγαινω με μια παρεα που να επικοινωνουμε….με σκοπο να περναμε καλα, ειτε στις επιτυχιες ειτε στις αποτυχιες!.
- Εχω αρκετους φιλους,δυστυχως ομως κανενας δεν ειχε την διαθεση να διαβασει το συγκεκριμενο βιβλιο κανοντας εστω ενα μικρο ξεκινημα….οποτε εως κ τωρα δεν ειχα την ευκαιρια να βγω για σαρτζινκ με καποιον που να το δουλευει περιπου στο ιδιο μηκος κυματος.Γι’αυτο λοιπον,οποιος ενδιαφερεται να φτιαξουμε τη «δικη μας» παρεα με ορεξη για γλεντι και πολλες χειλοπιτες 😃….παρακαλω ας με ενημερωσει μεσω του email kakstv@gmail.com η μεσω προσωπικου μυνηματος.Επαναλαμβανω,ειμαι 32 χρονον,οποτε,καλο θα ηταν να μην εχουμε ταιραστια ηλικιακη διαφορα.
Ευχομαι σε ολους,να ειμαστε καλα - να περναμε καλα!!!
Καλες επιτυχιες