Καλησπερα ειμαι ο Δημητρης και ειμαι απο Πειραια μολις ανακαλυψα το φορουμ σας ψαχνοντας πληροφοριες στο google ετσι ωστε να μπορεσω να βρω περισοτερες πληροφοριες σχετικα με το σαρτζαρισμα στην Ελλαδα. Διαβασα για πρωτη φορα το the game πριν απο 3 ή 4 χρονια αν θυμαμε καλα και απο τοτε μου ειχε προκαλεσει το ενδιαφερον αν και σε καποια πραγματα διατηρουσα επιφυλαξεις (κλασικο φανταζομαι αυτο σε ολους τους αμυητους). Το γεγονος οτι προσβληθηκα απο μικρος απο μοναδικιτιδα δεν βοηθησε ιδιαιτερα βεβαια αφου την εποχη εκεινη ημουν παντρεμενος. Αυτο ομως αλλαξε κ πλεον νοιωθω οτι αφου απαλαχθηκα απο τα δεσμα του γαμου ειναι καιρος να απαλλαγω και απο την μοναδικιτιδα. Ετσι καποιες απο τις δυσκολες μερες ή μαλλον νυχτες ξεκινησα να διαβαζω κ παλι το βιβλιο κ να ψαχνω ακομα πιο πολλες πληροφοριες στο ιντερνετ και να συγκεντρωνω καποιο υλικο το οποιο ακομα μελεταω. Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ακομα ξεκινησει να εφαρμοζω τις τακτικες κ ρουτινες που εχω διαβασει γιατι καποιες απο αυτες νομιζω οτι ειναι εξω απο τα ελληνικα δεδομενα οποτε προσπαθω να τις φερω καταρχην στα ελληνικα δεδομενα (εδω θα βοηθησετε κ εσεις) αλλα και στα δικα μου μετρα. Αν και βρισκομαι στην πολυ αρχη ακομη τελικος στοχος ειναι αυτο που λεει και το nick μου 5 4 5.
Καλως σας βρηκα λοιπον και ειμαι ετοιμος να δεχθω τοσο τις συμβουλες σας οσο και να σαρτζαρω μαζι σας 🙂