καλησπερα και απο εμενα , το ονομα μου ειναι Γιωργος , και εδω και λιγο μενω ροδο,
τον τροπο με το οποιο πλησιαζω μια γυναικα θα τον χαρακτηριζα μετριο και θελω να τον βελτιωσω
Πρην μερικα χρονια θα χαρακτηριζα τον εαυτο μου αρκετα εσωστρεφη, λογω της metal μουσικης που ακουγα τοτε, ποτε δεν εδινα ιδιαιτερη προσοχη στον εαυτο μου και στον τροπο που ντυνομαι με αποτελεσμα να δυσκολευομαι να κανω σχεση , οκαιρος περασε με αποτελεσμα να αλλαξει το στυλ της μουσικης που ακουω , ετσι σταματησα ν α φοραω ρουχα που θυμιζαν μεταλα προηγουμενης 10 ετιας, αρχισα να ντυνομαι πιο συμβατικα , ετσι αρχισα να εχω καποιες θετικες αντιδρασεις απο γυναικες , η ψυχολογια μου αρχισε να αλλαζει προς το καλυτερο με αποτελεσμα να αρχισω να κανω σχεσεις , τωρα πλεον μετραω 1 one night stand (το οποιο μου ηρθε χωρης υπερβολες ουρανοκατεβατο ) 3 σχεσεις απο τις οποιες η μια κρατησε 1 χρονο και 2 μηνες.Ετσι μετα απο αυτην την προοδο που εχω κανει αποφασισα να μην πεσω ξανα στο ιδιο επιπεδω και να βελτιωσω οσο μπορω τοσο στην συμπεριφορα μου ,να αναιβασω και αλλο την ψυχολογια μου ,οσο και τον τροπο που με βλεπουν οι γυναικες.
Τα υπολοιπα θα τα πουμε στην πορεια…
το site αυτο το εμαθα απο ενα φιλο που ομολογω ειναι απο τους καλυτερους pua που γνωριζω
μαγκες καλως σας βρηκα και καλη τυχη σε ολους μας!!!!!!