Γειά σας παιδιά είμαι 19 χρονών καί είμαι φοιτητής. Μένω στο κέντρο της Αθήνας.
Με τους pick up artists ξεκίνησα να ασχολούμαι το Σεπτέμβρη του 2010, δηλαδή εδώ και έξι μήνες. Είχα απογοητευθεί πολλές φορές καί δέν άντεχα άλλο… Όλα ξεκίνησαν όταν πληκτρολόγησα στο google “kamaki”. Έτσι σιγά σιγά ξεκίνησα με τον David De Angelo (διάφορα e-book καί DVD του, όλα torrent 🙂), μετά λίγο Mystery, Neill Strauss καθώς καί κάποιους αλλούς ξένους. Βρήκα καί έναν Έλληνα pua στο (http://www.********) , αλλά παρόλο που είχα γίνει πιό άνετος δέν ένιωθα ο εαυτός μου…όλοι αυτοί οι όροι και οι τεχνικές μου θύμιζαν λές και δίνω διαγώνισμα,ένιωθα ψεύτικος… Έτσι έψαξα για κάποιον που πρότεινε natural game, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Βελτιώθηκα και άλλο με το βιβλίο του, που ήταν το VinDiCarlo:The AttractionCode του Vin Di Carlo. Πάλι έγινα πιο κοινωνικός, έπιανα φιλίες εύκολα στη σχολή μου και εκτός αυτής, πλησίαζα άγνωστες κοπέλες και της γνώριζα,όμως…παρόλο που πολλοί (γνωστοί μου κυρίως) νόμιζαν ότι είμαι “παίχτης” στην ουσία δεν κέρδιζα κάτι!!!Δηλαδή δέν δημιουργούσα έλξη, ωραία γνώριζα κάποια που ήθελα, μιλάγαμε αρκετή ώρα, μετά όμως δέν θα γινόταν κάτι, πάντα θα ξεκίναγε καλά αλλά στην πορεία θα ξεφούσκωνε…
Έτσι αποφάσισα να πάρω live βοήθεια από σας! ! !
Edit By Shooter: Δεν διαφημίζουμε άλλα pu sites!