Γεια χαρα σε ολους, το ονομα μου ειναι Νικος καταγομαι απο Πατρα μενω Πατρα και ειμαι 18 χρονων.
Χαρακτηριστικα: Τοσο ωριμος που ωρες ωρες καταντα αηδια… Οι καταστασεις φταινε… :Ρ
Οι σχεσεις μου με τις γυναικες ειναι κομπλε. Τελευταια εχω φιλες που ως τωρα δεν μπορω να πω πως ειχα. Με γυναικες που δεν ξερω τα παω εξισου καλα, μιλαω, γνωριζω και γενικα συναναστρεφομαι μια χαρα με το θεμα γυναικα. Οι συνολικες μου σχεσεις δεν ειναι πολλες. Λογω οτι ημουν πολυ καιρο AFC αν και μια απ αυτες κρατησε εναμισι χρονο με αθλιο τελος. Αυτος ειναι και ο λογος που πλεον ειμαι free και δεν δινω σημασια στα ποσοστα επιτυχιας που μονο και μονο απ αυτο ειναι πολυ μεγαλυτερα απο παλια. Εχω παει με 4 συνολικα. Αν ειναι λιγες η πολλες δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει και τοσο μιας και στην ζωη μου ειχα αλλαξει πολλους διαφορετικους τροπους ζωης.
Το game μου… Δεν ειναι τελειο με τιποτα. Δεν ειμαι AFC αλλα ουτε και PUA με “κεφαλαια γραμματα” που λενε. Ειμαι ενας νορμαλ παιχτης που σιγουρα τεινω να γινω καλυτερος. Ασχολουμαι και διαβαζω καιρο (κοντευει ενας χρονος). Γνωρισα το Παιχνιδι (εντελως τυχαια) σε μια απο τις πιο αθλιες περιοδους της ζωης μου (Ψυχολογικα προβληματα, ΠΟΛΥ χαμηλη αυτοπεποιθηση και αλλα). Το παιχνιδι με εσωσε οσο επαιζα στο facebook και καταφερα να παω με 2 γυναικες απο εκει (απο τις 20 ας πουμε που εχω ανοιξει/κλεισει). Πλεον ειμαι σε μια φαση που ξερω πως αν ασχοληθω θα εχω σιγουρο αποτελεσμα αν και προεχει η κατασταση μου.
Πρωτα απ ολα οι εντυπωσεις ειναι κατι υποκειμενικο πιστευω. Το αγαπαω πραγματικα το παιχνιδι οχι ομως οτι μεσω αυτου θα ξαπλωσουν 10 γκομενες στο κρεβατι μου αλλα επειδη ειναι τροπος εκφρασης, σχεσης απεναντι στις γυναικες και προσωπικα δινω πολυ βαση σε αυτο. Εχω στοχο να ξεφυγω ΤΕΛΕΙΩΣ απο τις νορμαλ διαστασεις (σαν αυτους που κερναν, που παιρνουν αμαξι η ακομα που πληρωνουν για να παν με γυναικες) και αν αυτο σημαινει πως δεν θα παω ποτε με γυναικα τοτε ειμαι ικανος να το ακολου8ησω προκειμενου να ειμαι ενταξει με τον εαυτο μου και να μην με παιξει καμια απ αυτες εκει εξω.
Βρηκα το Site απο ενα καλο φιλαρακι που εχω γνωρισει μεσω του παιχνιδιου.
Αυτα, λιγα και καλα. Καλως σας βρηκα λοιπον 🙂
ΥΓ. Το ψευδονυμο δεν ειναι τυχαιο. Μπορει απλα να φαινεται.