Χαιρετώ και εγώ με την σειρά μου!
Με λένε Αλέξανδρο, 24 χρονών, φοιτητής στην Πάτρα. Είμαι από Αθήνα.
Το site δεν θυμάμαι πως ακριβώς το είχα βρει, αλλά έγινε πριν έναν χρόνο περίπου. Από τότε διάβασα το '‘The Game’‘ κάποια ebook και ολίγον Mystery. Το ίδιο το forum με βοήθησε πολύ στο να βρω καινούργιο υλικό. Γενικά δεν είχε χρειαστεί να ’‘ανοίγω’‘ σε εξόδους γιατί ο κοινωνικός κύκλος στην Πάτρα ήταν πάντα ικανοποιητικός οπότε πάντα κυκλοφορούσαν ’‘υποψήφιοι στόχοι’' στις παρέες.
Με τις γυναίκες μπορώ να πω έχω καλή επαφή. Έχω κάνει σχέσεις, one night και έχω κρατήσει συνειδητά αρκετές γυναίκες ως φίλες, κάτι που το θεωρώ αρκετά σημαντικό.
Βέβαια γούσταρα πάντα την επικοινωνία και την γνωριμία καινούργιων ατόμων οπότε είπα να δοκιμάσω κάποιες τεχνικές που είχα διαβάσει. Τα αποτελέσματα μπορώ να πω μέτρια αν και έπαιρνα τηλέφωνα. Την άφησα για κάποιο διάστημα την όλη ιδέα αλλά προσφάτως πλησίασα, πήρα τηλέφωνο και βγήκα μετά από 2 μέρες, με μία άγνωστη που συνάντησα για 5 λεπτά σε μια πλατεία. Είναι αυτή η γαμάτη αίσθηση που έχεις μετά την επιτυχημένη γνωριμία που λες ότι αυτό πρέπει να το εξελίξεις..! Βασικός ανασταλτικός παράγοντας σε μένα είναι ότι παρότι αρκετοί οι φίλοι, ουδείς ψήνεται πραγματικά για τέτοιες φάσεις. Έτσι ό,τι έκανα το έκανα μόνος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που θέλω να είμαι στο forum. Να βρω άτομα που έχουν την όρεξη να ασχοληθούν. Καλές όλες αυτές οι θεωρίες αλλά στην πράξη είναι το θέμα. Εννοείται λοιπόν πως ενδιαφέρομαι για συναντήσεις και γνωριμία με τα υπόλοιπα μέλη.
Μπράβο σε αυτούς που έφτιαξαν το forum
Πολύ καλή δουλειά!