Είμαι ο barcode, ετών 23, από Αθήνα, φοιτητής.
Σχέσεις είχα τρεις μέχρι τώρα, αν και μόνο τις δύο μετράω για σοβαρές. Έχω πάει και με άλλες, αλλά θα μπορούσα να πηγαίνω με περισσότερες, μου τη σπάει που μπορεί να περάσει και εξάμηνο που να μην έχει παίξει κάτι. Δεν με ενδιαφέρει απλώς να ανεβάσω το σκορ, θέλω όμως να έχω περισσότερες επιλογές, να κάνω συχνότερα περισσότερες μάχιμες γνωριμίες. Βέβαια, λογικά αυτά θα ανεβάσουν και το σκορ :p Αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος (μου). Και ανεξαρτήτως αυτού, αν ΚΑΘΕ φορά που βγαίνεις βράδυ για μια μπύρα έχεις την επιλογή να δεις πια κοπέλα από τριγύρω σου κάνει πιο κλικ, και να πας να τηςμιλήσειςpua-styleκιό,τιθέλειας_γίνει, heck, γιατί όχι; 🙂
Με όρους pua, το game μου είναι μάλλον στο μηδέν. Πάει κανα εξάμηνο από όταν μου είπε ένας πολύ έμπιστος φίλος “γράψε pua στο google”. Από τότε έχω δει το pickup artist με τον Mystery, έχω διαβάσει 2-3 pdfs, (αυτό που μου άρεσε περισσότερο μάλλον ήταν το Juggler method), έχω κρατήσει κάποιες σημειώσεις, ΑΛΛΑ δεν τα εφαρμόζω όλα αυτά όσο συστηματικά θα ήθελα. Ουσιαστικά γράφτηκα στο forum για να αποκτήσω motivation και να ασχολούμαι πιο εντατικά με το “pua skills polishing” :p
Το site το βρήκα πολύ δύσκολα παιδιά, google -> “greek pua forum” -> p-u-a.forumakers.com ^_^
Νομίζω με αυτά κάλυψα τα όσα περιμένετε να λέει ένα νέο μέλος στο εισαγωγικό post του, οπότε το στέλνω.
Υ.Γ.
Μου κάνει πολύ κακή εντύπωση προς το παρόν το ότι πολλά πράγματα είναι κλειδωμένα, χώρια που αν δε γραφόμουνα δε θα μπορούσα να διαβάσω τίποτα. just sayin’… 🙂