γεια χαρα! ειμαι ο κωστας απο αθηνα(απο θρακομακεδονες-Μενιδι)κ ειμαι 23 κ κατι ψιλα!αρχικα χαιρομαι για την γνωριμια-συναντηση-εγγραφη κ ελπιζω να τα παμε πολυ καλα! ομολογω οτι τον ορο pick up artist δεν τον ηξερα μεχρι προσφατα παρα μονο οταν με αποκαλεσε ετσι καποιος αν ειμαι δηλαδη τιποτα Pick up artist , σε μια απογευματινη μου εξοδο πριν απο κανα 3ημερο.του ειπα οτι δεν ειχα ιδεα το τι ελεγε κτλ κ τον ρωτησα τι εννοουσε…αυτο οφειλεται διοτι επιασα στο ξεκουδουνο συζητηση με μια “αγνωστη” κ την καλεσα στο δικο μ τραπεζι λιγα μολις λεπτα απο τη στιγμη που εφτασα στο μαγαζι! αυτος με ειδε γιατι ηταν λιιιιγο πιο διπλα και ειδε το σκηνικο . ψαχτηκα λιγο κ ετσι εμαθα για το φορουμ!
γενικα τα παω καλα με τις γυναικες αλλα την εχω πατησει κανα 2 φορες οπως ολοι. :roll:
νομιζω αυτο που με χαρακτηριζει ειναι η ετοιμολογια μου,κοινωνικοτητα κ ο χαβαλες! :twisted: 😛 😛 😛
την ερωτηση 3(απ το υποδειγμα) δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορω να την απαντησω(ακομη…) γιατι ουσιαστικα δεν ξερω ακομη ορους κτλ κτλ
το τι σκοπευω να αποκομισω? σιγουρα εμπειριες,γνωριμιες με γυναικες,γνωσεις,βελτιωση,φιλους κτλ
Καλως σας βρηκα και παλι