Γεια σας,
Το παρακάτω κείμενο αφορά μερικά πράγματα για μένα. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.
Με λένε Limitless μένω στην πυκνοκατοικημένη Κυψέλη της Αθήνα. Γενικά είμαι ένας σοβαροφανής τύπος , με ιδιότροπο χιούμορ που κλασσικά βλέπει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του να περνάνε μπροστά από τα μάτια του.Αυτός άλλωστε είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους ασχολούμαι με το Game.
Στη ζωή μου είχα 3 σχέσεις , 1 από τις οποίες εξελίχθηκε σε 2,5 χρόνια σχέση απόπου βγήκα πριν 7-8 μήνες, δεν έχω πρόβλημα στο να μιλήσω σε μια γυναίκα το κακό μου είναι ότι κολάω στο πεδίο του απλός φίλοι.
Το Game μου είναι επιηκός αρχάριο, άρχισα να ασχολούμαι από τα χριστούγεννα όταν έπεσε στα χέρια μου το βιβλίο του Νειλ Στραους. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά ανοίγματα όχι με ιδιαίτερη επιτυχία. Όσο για το σαργκάρισμα δοκίμασα τους 2 πρώτους μήνες και από τότε έχω σταματήσει, ας πούμε για μελέτη.
Το Game το βρίσκω μια στροφή στη ζωή μου, όχι μόνο ερωτικά ,πιστεύω θα βελτιωθεί και η ποιότητα της.Ασχολούμαι με το pick up γιατί θεωρώ ότι είμαι πολύ πίσω σε αυτό τον τομέα.Στην τελική είμαι πολύ μοιρολάτρης
δεν πιστεύω ότι ανακάλυψα τυχαία το pick up, αυτή τη στιγμή της ζωής μου, καθώς και το γεγονός ότι ερωτεύτηκα αυτόν τον τρόπο ζωής.
Όπως και να έχει ευχαριστώ για το χρόνο που μου αφιερώθηκε, και ποιος ξέρει ίσως μαι μέρα βρεθούμε στο field.