Καλημέρα-καλησπέρα λοιπόν 😛
Ονομάζομαι Γιάννης και ζώ στην Αθήνα όπου και σπουδάζω.Είμαι 22 χρονών και αρκετά περίεργος απ’ότι ακούω.Αλλά και ποιός δεν είναι; 😃
Η πρώτη εντύπωση που δίνω συνήθως είναι οτι ειμαι κλειστός άνθρωπος (που μάλλον είμαι) αλλά γενικά μου αρέσει να γνωρίζω ανθρώπους
που να είναι έξυπνοι και να μπορώ να μιλήσω μαζί τους και να κάνω πλάκα χωρίς να χρειάζεται να εξηγούμαι ή να παρεξηγούμαι.
Κρύβω ένα παιδί μέσα μου και αυτό βγαίνει που και που να παίξει αθώα αλλά καμιά φορά κάνει εναλλαγές και με το διαβολάκι που μου βγαίνει και παίζει πονηρά :twisted:
Έχω γενικά φίλες ακόμα και από αυτές που δε θα έκανα κάτι σεξουαλικό μαζί τους και γενικά έχω την άνεση να μιλήσω με άγνωστες κοπέλες ΑΛΛΑ όταν αυτές είναι
στην ίδια παρέα και απλά τις γνωρίζω πρώτη φορά.Το να πλησιάσω άγνωστες ζήτημα αν το έχω κάνει 3 φορές στη ζωή μου..Έχω πάει με 4 γυναίκες και το ποσοστό επιτυχίας μου μάλλον είναι 100% αλλά αυτό κυρίως επειδή δε νομίζω πως χρειάστηκε να ρισκάρω και πολύ με τις συγκεκριμένες κοπέλες.Το ίδιο και με τις γενικότερες σχέσεις μου που ήταν 6-7 όλα νομίζω ήταν εκ του ασφαλούς..
Πιστεύω οτι αν καταφέρω να αρχίσω να μιλάω με μια κοπέλα θα καταφέρω να κερδίσω το ενδιαφέρον της γιατί κατα πάσα πιθανότητα έχω πράγματα να της πω.Αλλά δε μπορώ να αρχίσω να μιλάω με μια κοπέλα χωρίς να ξέρω τί να της πώ το οποίο είναι και λογικό φαντάζομαι.Ακόμα και τα πιό απλά πράγματα θα ήθελα να τα έχω απο πρίν στο μυαλό μου και γι’αυτό και γράφομαι σε αυτή τη κοινότητα,γιατί ακριβώς πιστεύω οτι αποτελείται απο ανθρώπους που θα με καταλάβουν.
Το παιχνίδι(φλερτ) είναι οτι πιο ωραίο υπάρχει.Ίσως καλυτερο και απο το σεξ.Όσες φορές το έχω κάνει, κάποιες φορές ακίνδυνο κάποιες άλλες λιγότερο, έχω νοιώσει την αυτοπεποίθησή μου να εκτοξεύεται στα ύψη.Πράγμα που όσο εφήμερο κι αν ήταν δημιουργεί μια αύρα γύρω σου και σε βοηθάει όχι μόνο με τις γυναίκες αλλά και με τη ζωή σου γενικότερα.Αυτό θέλω κι εγώ.Θέλω να μάθω να μπορώ να κοινωνικοποιούμαι πιο εύκολα, να δείχνω περισσότερη αυτοπεποίθηση στη φωνή μου όταν μιλάω και να μάθω να μην εξαφανίζομαι στις μεγάλες παρέες.Βραχυπρόθεσμα θέλω μέχρι την άλλη εβδομάδα να βρώ μια κοπελίτσα και να τη πείσω να έρθει μαζί μου στο Πήλιο για τριήμερο και να πάει 50-50 το ξενοδοχείο