Καλησπερα σε ολους. Ειμαι ο Ευθυμιος, ειμαι 23 χρονων και φοιτητης στην Αθηνα. Δυστυχως ειμαι κι εγω ενας απο τους πολλους που δυσκολευομαι να μιλησω σε αγνωστες. Αν και το κανω αραια και που, οχι ομως στο επιπεδο που θα ηθελα και συνηθως με ποσοστο αποτυχιας μεγαλυτερο απο αυτο της επιτυχιας. Γενικα τα παω καλα με τις γυναικες που μου γνωριζουν και συνηθως ο,τι εχω κανει με κοπελα ειναι μεσω αυτου του τροπου. Αυτο που με αποτρεπει συνηθως απο το να μιλησω σε μια αγνωστη ειναι ακριβως το γεγονος οτι δεν βρισκω τι να πω σε μια αγνωστη (κλασσικο προβλημα μουγγαμαρας!! 😛 😛 ) . Ειμαι κοινωνικο ατομο με πολλες γνωριμιες και φιλιες και με τα 2 φυλα αλλα γενικα προτιμαω να ακουω κυριως παρα να μιλαω. Ισως κι αυτο να ειναι το προβλημα. Επισης, δεν ειμαι ετοιμολογος κατι το οποιο ειναι σημαντικο στο συγκεκριμενο τομεα, αλλα προσπαθω να το δουλεψω.
Διαβασα το βιβλιο του Στραους πριν λιγο καιρο και μαζι με ενα φιλο μου προσπαθουμε να αλλαξουμε αυτη την εκ του ασφαλους τεχνικη που χρησιμοποιουσαμε μεχρι τωρα που αφορουσε κυριως γνωστες κοπελες. Παρολα αυτα δεν εχω καταφερει ακομα να «λυθω», σε αντιθεση με αυτον που ειναι λιγο πιο ανετος, αλλα εννοειται οτι συνεχιζω την προσπαθεια.
Αυτο που με ενδιαφερει προφανως ειναι να γνωρισω γυναικες και να μπορεσω να γοητευσω και αυτες τις οποιες με ενδιαφερουν. Μου αρεσουν οι προκλησεις ,γιατι δινουν ενδιαφερον στην καθημερινοτητα σου και το να καταφερεις να κανεις μια τυπισσα που φαινεται να μην ενδιαφερεται για σενα να σε κοιταξει ειναι προκληση. Οσον αφορα το σαιτ το βρηκα μεσω google.
Αυτα τα ολιγα για την παρτη μου. Ελπιζω να καταφερουμε να βοηθησουμε ο ενας τον αλλον να πετυχουμε τους στοχους μας.