dreamful-2 Μένω στο κέντρο της Αθήνας και είμαι 28 χρονών.Γενικά δεν είμαι πολύ των σχέσεων αλλά μου αρέσει το παιχνίδι με το άλλο φύλλο και να γνωρίζω γυναίκες από μόνος μου.Δεν μου αρέσει να εξαρτώμαι από άλλους για να κάνω γνωριμίες.Το site σας το έμαθα τυχαία μέσω ίντερνετ.Το μόνο που ήθελα αρχικά ήταν να αγοράσω ένα βιβλίο το οποίο ανέλυε την τεχνική των pickup artists του οποίου ο τίτλος μου διαφεύγει αυτή την στιγμή.Επειδή γενικά είμαι άτομο που ψάχνομαι θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία μέσω της κοινότητας σας να μάθω όσο μπορώ περισσότερα σχετικά με τις διάφορες τεχνικές προσέλκυσης γυναικών.Θα μου άρεσε πολύ η ιδέα να μπορώ να πιάνω κουβέντα οπουδήποτε με γυναίκες 🙂
dreamguard Καλως ήρθες !! για αρχή σου προτείνω να διαβάσεις το the game. Να μπείς και στο κλίμα της seduction community..
al-x Καλώς ήρθες!Διάβασε το the game αλλά μη καείς στο διάβασμα.Διάβασε τα βασικά και μετά βγες και εφάρμοσέ τα.Ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
dreamful-2 Ευχαριστω για το καλωσορισμα παιδια..Θα χαρω πολυ να τα λεμε απο εδω και να αλληλοβοηθιομαστε.Θα παω καποια στιγμη να το αγορασω το The game και θα το μελετησω να ειστε σιγουροι..Ενα πραγμα να ξερετε,γυναικες υπαρχουν για ολους 🙂