Μένω Κομοτηνή κέντρο. Είμαι 26 χρόνων. Είμαι λίγο ντροπαλός με τις κοπέλες (ειδικά αυτές που μου αρέσουν). Δεν είμαι ούτε πολύ χαμηλών τόνων, όπως παλαιότερα, ούτε πολύ μάγκας. Επίσης είμαι ευγενικός με τις κοπέλες. Έχω κάνει μόνο μια σχέση (χάδια και φιλιά).
Κάνω προσεγγίσεις όμως σχεδόν πάντα δεν υπάρχει ανταπόκριση. Οι επιτυχίες μου είναι περίπου της τάξεως του 10%. Έχω κάνει 3 (τρία) ανοίγματα και ένα κλείσιμο επιτυχημένο. Κάνω προσεγγίσεις από τα 18 μου. Την τεχνική της έλξης την χρησιμοποίησα για ένα μήνα περίπου σε 3 (τρεις) κοπέλες.
Πιστεύω πως η τεχνική βοηθάει έτσι ώστε ν’ αυξήσω τις πιθανότητες ανεύρεσης ερωτικής συντρόφου. Οι εντυπώσεις μου μέχρι στιγμής είναι ουδέτερες προς θετικές.
Από το παιχνίδι θέλω να μπορέσω να γίνω ποιο ελκυστικός έτσι ώστε να μη μένω πολλά χρόνια μόνος σε περίπτωση χωρισμού (όπως με τον 1 (ένα) και μοναδικό χωρισμό, τον οποίο επέλεξα διότι η κοπέλα δεν ήταν τελικά αυτό που ψάχνω (εμφάνιση-χαρακτήρας).
Θέλω να βρω έναν τρόπο προσέγγισης ανοίγματος ο οποίος, πέρα από ελκυστικός, να μου ταιριάζει και να με εκφράζει.
Την ιστοσελίδα σας την βρήκα μέσω μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο.