Καλησπέρα! Είμαι φοιτητής 21 χρονών στην Αθήνα, μένω κοντά στα εξάρχια, και είμαι απο το Ηράκλειο της Κρήτης. Λίγα πράγματα που μπορούν να με χαρακτηρίσουν είναι, ενθουσιώδης, αποφασιστικός άτομο με πολλή όρεξη και κάποιες μέρες λίιγο ντροπαλός. Γενικά δέν έχω τρελές εμπειρίες. Είχα 1 σοβαρή σχέση και one-nights με συνολικά 3 διαφορετικές. Η σχέση μου που τέλειωσε πρίν απο μήνες, με πήγε πολύ πίσω, και έχασα όλη την αυτοπεποίθεση κ την άνεση που είχα αποκτήσει.
Όσον αφορά το game μου, είμαι αρχάριος. Έκανα την αρχή διαβάζοντας το pdf του de angelo, πέρισυ, όταν τα χάλασα με τη κοπέλα μου για ένα διάστημα, και δεν εφάρμοσα όλα αυτά που έμαθα. Πρόσφατα άκουσα για τη PUA society, και ξεκίνησα να διαβάζω τη μέθοδο του mystery.
Τις γυναίκες τις λατρεύω. Έχασα πολύ χρόνο πρίν, και αποφάσισα οτι πρέπει να φτιάξω τον τομέα αυτό της ζωής μου. Σκοπός μου είναι να μπορέσω να ζήσω τις εμπειρίες που θέλω, να γίνω όσο καλύτερος μπορώ στο να ανοίγω μία συζήτηση με άγνωστες, να τη συνεχίζω και να πλησιάσω όσο γίνεται σε PUA.
To site το βρήκα τυχαία καθώς έψαχνα το αγγλικό. Πολύ καλή η ιδέα σας, γιατί έχουμε και διαφορές στην Ελλάδα…
Ελπίζω να βοηθηθώ και να γίνω αρκετά καλός για να βοηθάω και εσάς κάπια στιγμή!