Καλησπερα σε ολους και ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ…πιστευα οτι το game με τις γυναικες η το εχεις η δεν το εχεις…ελα ομως που δεν ειναι ετσι και μπορεις να το εξελιξεις μεχρι να γινεις ενα αριστος P U A…(κανεις δεν γεννιεται…αλλα γινεται)
1) Ειμαι ο frufru απο Πατρα, μπορω να πω οτι εχω αρκετη υπομονη με τις γυναικες μεχρι να πετυχω αυτο που θελω και…(μεχρι το σημειο που δεν προσβαλει την προσωπικοτητα μου)
2) το σημειο που φτανω παντα στις σχεσεις μπορω να πω οτι ειναι σε παρα πολυ καλο δρομο, ολες οι σχεσεις μου γινονται απο φιλους η φιλες, μεσα απο την παρεα…οσον αφορα το ποσοστο μου στο game μπορω να πω οτι ανηκω στην κατηγορια που αναφερα παραπανω δηλαδη σε αυτους που δεν το εχουν αλλα…(τα παντα μαθαινονται).
3) Το επιπεδο του game μου δεν ειναι και σε καλο επιπεδο οχι λογο ντροπης η οτιδηποτε αλλο αλλα λογο του οτι για να γινει αυτο πρεπει να εχεις ενα ολοκληρωμενο τροπο gaming απο το ανοιγμα μεχρι και το κλεισιμο το οποιο ποτε δεν ειχα…(ποτε δεν ειναι αργα)
4) Ακουγα απο φιλο “…ξερεις χθες βγηκα και γνωρισα ενα νινι και σημερα θα βγουμε…”
την επομενη εβδομαδα “…γνωρισα μια στο δρομο και αλλαξαμε τηλεφωνα…”
μετα αναρωτιομουνα “…μα καλα αφου δεν ειναι ωραιος - εμφανισιμος πως το καταφερνει”. Κατι τετοια παραδειγματα ηταν που μου κινησαν το ενδιαφερον να ψαξω λιγο περισσοτερο για το gaming μεταξυ των δυο φυλων. Ο ελεγχος θελω να ανηκει σε εμενα και πουθενα αλλου, να επιλεγω εγω και οχι να με επιλεγουν. Το PU πρεπει να το κανουμε τροπο ζωης, πρεπει να το ενταξουμε στην καθημερινοτητα μας και οχι να το κανουμε τροπο εξαρτησης. Πετυχαινοντας αυτο βελτιωνομαστε σαν ανθρωποι αποβαλλουμε σιγουρα το αγχος που μας κυριευει και φτανουμε παντα στα επιθυμητα αποτελεσματα.
5) Το site για καλη μου τυχη το βρηκα εντελως τυχαια και ελπιζω οχι τυχαια πλεον…να εχω τα πρωτα αποτελεσματα.
Υ.Γ.
Στην ενοτητα “about us” του site o “L” εγραψε στο αρθρο του οτι το 95% οσον διαβουν την πορτα του forum θα αποτυχουν.
Δεν μπορω να τον αμφισφητησω σε αυτα που λεει το μονο ομως που μπορω να του πω ειναι οτι μεσα απο “δουλεια” και επιμονη δεν θα αργησει η στιγμη που θα αποτελω και εγω μερος του 5% του forum. Σκληρη “δουλεια” και…ξεκιναμε.
Συγνωμη προκαταβολικα για την μακροσκελη παρουσιαση μου.
ΚΑΛΟΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ