Giacomo_Casanova Καλως σας βρηκα παιδια … ονομαζομαι Μαριος και ειμαι 18 χρονων… εχω σχετικα λιγες ερωτικες, εχοντας κανει σεξ βεβαια και ειμαι απο λαρισα…. οσον αφορα το ολο θεμα του picking up ειμαι καινουργιος στην φαση αλλα μου φαινεται πολυ ενδιαφερων… εχω ανεση με τις γυναικεσ αλλα βρισκω δυσκολο το ξεκινημα συζητησης με μια αγνωστη… εχω “καταφερει” 4-5 κοπελες απο καμακι αλλα δεν καταφερα να προχωρησω ιδιαιτερα λογω λανθασμενων χειρισμων απο μεριας μου…ειμαι προθυμος να μαθω και πιστευω πως εχω το πακετο για την επιτυχια!!! Τελος για το site απλα googlara…
L__ Μάριε Μάριε! κανε edit το post και γραψε με μικρα γιατι μας εβγαλες τα ματια! Κοιτα λιγο και τους κανονες
AbsoluteMan Καλωσόρισες αγορίνα 🙂 (Λάρισα ίσως η καλύτερη πόλη για game μετά την Αθήνα, είχα γκόμενα Λαρισαία και απ οτι είδα τις άλλες Λαρισαίες δεν είναι και οι ποιο έξυπνες xD )
Shooter Κάνε EDIT το post σου και διόρθωσέ το με μικρά γράμματα!ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!!!! Όταν το κάνεις, τότε θα διαβάσω το intro σου.. και από εκεί κ έπειτα μπορεί να αποκτήσεις και πρόσβαση σε όλο το υπόλοιπο forum…