Χαιρετώ τα πλήθη.Μένω Αθήνα και είμαι 35. Από παλιά είχα το ίδιο θέμα με τις γυναίκες που έχουν και οι περισσότεροι άντρες (τουλάχιστον φαντάζομαι). Το να βγω έξω και να μιλήσω σε γυναίκες μου φαινότανε απλά βουνό (κια λίγα λέω). Και ενώ πάντα ήμουν πολύ κοινωνικός-πάντα μετά το σχολείο-είχα τη δυσκολία αυτή την κοινωνικότητα και την ευκολία επικοινωνίας με τις γυναίκες που γνώριζα να την πάω προς τα κάπου. Οι γυναίκες με συμπαθούσαν πολύ αλλά η αυτοπεποίθηση που είχα ήταν πολύ μικρή. Ναι είχα σχέσεις στη ζωή μου αλλά περισσότερο πιστέυω ότι ήταν θέμα συγκυριών και πολύ λιγότερο ικανότητας να έχω αποτέλεσμα. Αυτά μέχρι τα 28. Εκεί κάπου άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα νόμιζα και τότε την είδα αλλιώς. Και πάλι όμως κάτι έλειπε. Πάλι δεν μπο΄ρούσα νε φέρω αποτέλεσμα. Και στα 31 ήρθε η μεγάλη αποκάλυψη που δεν ήταν άλλο από το The Game. Και το καλύτερο? Το βιβλίο μου το είπε φίλη μου,η οποία το είχε διαβάσει όλο και απλά θεωρούσε ότι όλα όσα ήξερε μέχρι τότε ήταν απλά μηδεν. Το βιβλίο το τελείωσα μέσα σε 3 μέρες. Διάβαζα ατελέιωτες ώρες. Και μετά άρχισε το ψάξιμο (Mystery, NLP, TylerD κτλ κτλ.). Και ξαφνικά όλα άρχισαν σιγά σιγά να αλλάζουν. Ξαφνικά είχα αίσθηση του ότι κάτι κάνω,κάπου το πηγαίνω. Και ξαφνικά άρχισα να το διασκεδάζω κιόλας. Ξαφνικά ανακάλυψα πόσο χρόνο έχασα χωρίς να κάνω τίποτα. Άρχισα να βγαίνω έξω και να βλέπω άλλους να την πέφτουν σε γυναίκες και άρχισα να βλέπω τα προφανή λάθη. Ένας καινούριος κόσμος έιχε ανοιχτεί μπροστά μου με ατελέιωτες δυνατότητες, διασκέδαση. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή με άριστα το 10 είμαι κάπου στο 5. Υπάρχουν φορές που εξακολουθώ να έχω προβλήματα και άλλες που δεν έχω κανένα. Το κυριότερο που κατάλαβα είναι ότι από όλο αυτό έχω αλλαγές και στον τρόπο που αντιμετωπίζω και άλλα θέματα στη ζωή μου, με μεγαλύτερο κέρδος την μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση γενικότερα. Αφού κατάφερα να αντιμετωπίζω με πολύ μεγαλύτερη ευκολία τις γυναίκες τότε μπορώ να αντιμετωπίσω με μεγαλύτερη ευκολία και οτιδήποτε άλλο.
Το site το βρήκα εντελώς στην τύχη από το google. Φανταζόμουνα ότι θα υπάρχει απλά δεν είχα ψάξει μέχρι τώρα. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.