Γεια σας και απο εμενα, με λενε Αντωνη, μενω στην Αθηνα και ειμαι 20 χρονων. Σαν ατομο μπορω να πω πως εχω χαμηλη αυτοεκτιμηση του εαυτου μου, βεβαια δεν ειμαι και ο σουπερ handsome τυπος, αλλα απλα ειμαι ενα νορμαλ παραδειγμα. Λογω της χαμηλης αυτοεκτιμησης για τον εαυτο μου δεν εχω καταφερει μεχρι τωρα να κανω κατι με καποια κοπελα γιατι πολυ απλα ντρεπομαι να κανω το 1ο πολυποθητο βημα.
Βεβαια δεν μπορω να πω πως δεν ειχα και 1-2 αποκτησεις τα περασμενα χρονια, αλλα δεν κρατησαν οσο θα περιμενα και γενικα καθε χωρισμος με εριχνε περισσοτερο ψυχολογικα.
Με το game δεν εχω ασχοληθει, περισσοτερο οταν συνανταω καποια, συνηθως πιανουμε κουβεντα αλλα δυσκολα το συνεχιζω απο την πλευρα μου.
Μεσω του game θα ηθελα να μπορεσω να αναπτυξω περισσοτερο το ποσο κοινωνικος ειμαι καθως επισης να μπορεσω να νιωσω την αυτοπεποιηθηση για να συναντησω γυναικες και στην συνεχεια να μπορεσω να βρεθω σε καποια σχεση.
Την ιστοσελιδα την βρηκα εντελως τυχαια μεσα απο ενα ξενο φορουμ που μιλαγε για το PU γενικα και στην συνεχεια το googlara και βρεθηκα εδω.
Αυτα απο εμενα, ελπιζω να σας καλυψα 😃 Επισης θα ηθελα να δωσω τα συγχαρητηρια μου που υπαρχουν τετοιες κοινοτητες που βοηθανε ο ενας τον αλλον σε τετοια ζητηματα.