1000ras Χαιρετώ τους απανταχού συνενδιαφερόμενους κ ‘παίκτες’…..έχω καταγωγή απο Θεσ/νίκη αλλα μένω Γαλάτσι τα τελυταία χρονάκια. Είμαι 23 κ ΟΛΑ αρχισαν (όπως σίγουρα για πολλούς εσω μέσα) όταν έπεσε στα χέρια μου πριν 4χρόνια το '‘GAME’'. Δεν ακολούθησα ποτε μεχρι τώρα το παιχνίδι κ δεν έχω εφαρμόσει σχεδόν τπτα.Βασικά βασιζόμουνα πάντα στο δικο μ παιχνιδι κ δεν είχα ποτέ χρόνο να ψαχτώ.Οταν κάποτε έψαξα για ελληνική κοινότητα δεν υπήρχε τπτα……ΜΠΡΑΒΟ σας που οργανωθήκατε εν τελη! Με τις γυναίκες τα πάω καλά για αρκετούς,αλλα όχι όπως πάντα ήθελα…..10 σχέσεις κ πολλές καταστάσεις που δεν χειρίστηκα όπως έπρεπε (γνωστές γαμημένες καταστασεις που όλοι έχουμε περάσει κ σου τριβιλίζουν το μυαλο!!),πάντα όμως είχα κ έχω επικοινωνία με γυναίκες ακόμα κ αν δε παίζεται τπτα. Θέλω πολύ εν τέλη να αρχίσω να εξασκώ κάποιου είδους τεχνική ώστε ν περιορίσω ΟΣΟ μπορώ το παράγοντα ‘τύχη’,αλλα κυρίως να απαλλαγω απο την after σκέψη……'‘ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ…ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ’' !!! Eλπίζω να κάνετε συναντήσεις για σαρτζάρισμα κ κυρίως ανταλαγή απόψεων κ να μη μένετε πισω απο ενα νικ…..χάρηκα που σας βρήκα!
1000ras Γιατί είμαστε ακόμα κλειδωμένοι ρε μάγκες??? Μήπως πρέπει ν περάσουμε απο κανα τεστ :shock: :shock: …..καμια -δοκιμασία-?!?!? Σορυ για την ανυπομονησία,αλλα απο τότε που πήρα την απόφαση ν ξεκινήσω ‘τεχνική’,δε βλέπω την ώρα…….καλοκαίρι….παραλία…..αντε αντε τα πιπίνια περιμένουν!!