Γειά σας παιδιά και πολλά συγχαρητήρια στους δημιουργούς του forum!
Μένω στην Αθηνα, είμαι 25 και έμαθα φέτος για τη “μυστική κοινωνία των p.u.a.”, τυχαία από το internet, όπως και για το forum.
Οφείλω να ομολογήσω οτι ενθουσιάστηκα και εξεπλάγην με το πόσοι ασχολούνται με το θέμα, πόσο έχει προχωρήσει αυτή η “επιστήμη”, πόσοι “δάσκαλοι” του είδους, πόσες διαφορετικές τεχνικές και μέθοδοι υπάρχουν για να εκπλήρώσουμε το βασικό μας ένστικτο.
Τα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα για τις σχέσεις των δύο φύλων που ταλανίζουν τον άνθρωπο και όλοι έχουμε περάσει πολλές ώρες τις ζωής μας κουβεντιάζοντας τα με δέος λόγω του μυστηρίου που τα περιβάλλει, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να απαντώνται οριστικά!
Με τις γυναίκες αφενός έχω κάνει μεγάλη πρόοδο, κρίνοντας απ το βαθμό εξοικείωσης μαζί τους, αφετέρου οι σεξουαλλικές μου εμπειρίες είναι στοιχειώδεις.
Γενικά είμαι άνθρωπος που σε κάθε πράγμα θέλω να ακολουθώ μια μέθοδο, δε ρισκάρω γενικά, σκέφτομαι πολύ πριν πάρω μια απόφαση και όλα αυτά μαζί με την άγνοιά μου πάνω στο θέμα των σχέσεων με κράτησε πολύ καιρό “στ αβγά μου” και όταν αποφάσισα να “μπώ στο χορό” έφαγα τα μούτρα μου πολλάκις. Σίγουρα η εξάσκηση βοηθάει, άλλα χωρίς μέθοδο απαιτείται πολύύύς καιρός για να μάθεις οτιδήποτε και οι αποτυχίες που προκαλεί η αδεξιότητα κουράζουν.
Καιρός λοιπόν να σταματήσουμε να βαδίζουμε στα τυφλά!
Καλά “games” συμπαίκτες!