Πεζω αναμεσα σε νεα σμυρνη - πατισια και αγγλια. (Απο του χρονου ολλανδια) ειμαι 26 ετων, και ωσ βασικες ασχολιες εχω Υ/Η (πτυχιουχος να ουμε, αμα κανεις θελει βοηθεια σε συνθετα πραγματα πειτε μου τα απλα τα βαριεμαι) μμΑ και μηχανες. Προσφατα ενχειρησμενος απο κηλη με ενα συνεχομενο πονο που με εκνευριζει.
Συνηθως επελεγα απο τις γυνεκες που μου δινανε σημαδια οτι γουσταρανε. Ελαφρος σχεσακιας, αλλα αλανι και αντιμουνοδουλος. Συνολικες σχεσεις 4 (2, 3, 1 3 χρονια). Συνολικα εχο παει με καμια 25αρα γυνεκες και αααααααπειρες πουτ@νες (ελπιζω το πουτ@νες να μην το θεωρητε βρισια.) Δισκολα θα μιλησω σε ακυρη, αλλα αν το κανω θα εχω ενα 50% ++. Δηλαδη πονταρω στα σιγουρα.
Το γκαμε μου ειναι επιικος δια τον &^**&^. Ασχολουμε κανα διμηνο αλλα οχι εντατικα. Εχω κανει καμια 10αρια ανοιγματα και κανενα κλεισημο. Το σαργαρισμα δεν το γνωριζω. Σινηθως τα παω καλα μεχρι το κομφορτ 1-2. εκει καπου το χανω. Ξερω οτι το συστημα δουλευει απο ενα φιλο, θελω να το μαθω νερακι, οστε να κανω κλεισιματα πιο ανετα και να μην νιωθω ασχημα οταν κολονω να ανοιξω κατι, και μετα να λεω μπραβω (&(&)(&* παλι εχασες κιαλη ευκερια.
Το σιτε σας το βρηκα απο των αδελφο του κολητου μου, που ειναι αυτος που μου εμαθε τα πολυ βασικα.