Καλησπέρα παίχτες!
Είμαι 20 χρόνων, φοιτητής στην Αθήνα.
Μέχρι τα 17 μου ήμουν ο χειρότερος AFC που έχει περπατήσει ποτέ στη γη. Δεν είχα κάνει ποτέ κάτι κοπέλα και πίστευα ότι οι σωστές σχέσεις προκύπτουν σιγά σιγά από φιλίες. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει εκτός αν είσαι πολυ ωραίος ή πολύ τυχερός, οπότε όλα τα μαθητικά μου χρόνια τα πέρασα περιμένοντας κάποιο θαύμα…
Ευτυχώς μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο σοβαρεύτηκα κάπως και άρχισα να βρίσκω κοπέλες και να φλερτάρω κουτσά στραβά, μέχρι που γνώρισα μια κοπέλα που μου άρεσε αρκετά και έκανα σχέση.
Άρχισα λοιπόν να διαβάζω για το game πριν από 7 μήνες περίπου, αφού χώρισα με την κοπέλα μου. Έχω περάσει από πάρα πολύ υλικό: The Game, Magic Bullets, διάφορα του David Wygant, David DeAngelo, Pickup Podcast κτλ. Όμως κάποια στιγμή κατάλαβα πως οι θεωρητικές μου γνώσεις είναι πολύ περισσότερες από τις πρακτικές μου ικανότητες και έτσι έχω περιορίσει σημαντικά τη μελέτη και αποφάσισα να αρχίζω να ανοίγω κάποια sets για να αντιμετωπίσω το αρκετά άσχημο approach anxiety που έχω. Σε game μέσα στον κοινωνικό μου κύκλο τα καταφέρνω κάπως καλύτερα αλλά αποφεύγω συνήθως να το ρισκάρω σε αυτό το χώρο.
Αρχικά είδα το game ως μια ευκαιρία να γνωρίσω κοπέλες αλλά έχω ήδη κερδίσει πολύ περισσότερα. Λόγω του παιχνιδιού ανακάλυψα και ακόμα ανακαλύπτω τον εαυτό μου και τα διάφορα όρια που έβαζα εγώ ο ίδιος χωρίς λόγο και τις ανεκμετάλευτες δυνατότητες που έχω και πρέπει να αξιοποιήσω. Γίνομαι πιο κοινωνικός, γνωρίζω περισσότερους ανθρώπους και γενικά περνάω καλύτερα!
Το forum το ανακάλυψα τελείως τυχαία στο google πριν αρκετό καιρό και πραγματικά ανακουφίστηκα σήμερα που βρήκα τις εγγραφές ανοιχτές! Καλές και οι ξένες κοινότητες αλλά είναι διαφορετικό να έχεις ανθρώπους που ξέρουν το περιβάλλον στο οποίο πρέπει να παίξεις…