Καλησπέρα σας,
Είμαι 19 χρονών και μένω στην Κόρινθο.Πριν απο δύο βδομάδες τελείωσα το ‘The Game’ και τολμώ να πώ ότι με έκανε να αναθεωρήσω για πολλά πράγματα.Χαίρομαι ιδιαίτερα επειδή εξαιτίας αυτού,πλέον τα πράγματα στο μυαλό μου όσο αναφορα τις γυναίκες είναι πολύ ξεκάθαρα.Αυτές τις δύο βδομάδες έχω κάνει τρία ανοίγματα με μεγάλη επιτυχία.
Γένικά μέχρι στιγμής στη ζωή μου έχω κάνει πάνω από δέκα σχέσεις και στις έξι απο αυτές έχω ολοκληρώσει.Γενικά τα πάω καλά με τις γυναίκες,αν και δειλιάζω όταν είναι πολύ όμορφες.Παρόλαυτα τονίζω ότι με επηρεάζουν πολύ οι δίαφορες καταστάσεις και υπήρχαν περιόδοι στην ζωή μου που κλεινόμουν στον εαυτό μου και γινόμουν τελείως αντικοινωνικός.Το σημαντικό είναι ότι αντί να κάνω κάτι για να το αντιμετωπίσω,απλά συνέχισα να βυθίζομαι μέσα στην μοναξιά μου.Άλλο ένα χαρακτηριστικό μου είναι ότι όταν εμπλέκεται το συναίσθημα στο ‘παιχνίδι’ μου τα πράγματα γίνονται περίεργα.Σκέφτομαι παραπάνω από όσο πρέπει και φτάνω σε σημείο να κουράζω το θέμα,καθώς σκέφτομαι συνέχεια αν αυτά που είπα ήταν απόλυτα σωστά και πώς θα ρίξω την κοπέλα με τον τέλειο τροπο.
Παρόλαυτα πιστεύω ότι δεν έχω τεράστιο πρόβλημα.Αυτές τις δύο βδομάδες έχω εξασκηθεί και έχω φτιάξει πάνω κάτω ένα ‘σχέδιο’ μέσα στο μυαλό μου.Χρησιμοποιώ το τεστ τον καλύτερων φιλενάδων,ένα τρικ με αναπτήρα,τον κύβο(τον οποίο τον έχω μελετήσει αρκετά και έχω μάθει διάφορες παραλαγές),μια από τις τεχνικές του Ros Jeffreys(την οποία την έχω εμπλουτίσει με δίαφορες δικές μου ιδέες)και γενικά προσπαθώ να κάνω πολλά προσβλιμέντα.Μέχρι στιγμής έχω δεί μόνο θετικά αποτελέσματα.Το πραγματικό πρόβλημα που διακρίνω στον εαυτό μου,είναι ότι ποτέ δεν είχα το θάρρος να μιλησω σε άγνωστες γυναίκες.Πλέον τα έχω όλα μέσα στο μυαλό μου,ξέρω τι πρέπει να πω.Όμως ακόμα δυστάζω και αυτό θέλω να αντιστρέψω.
Αυτή την βδομάδα άρχισα να ψάχνω στο διαδίκτυο για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο θέμα του πεσίματος και έτσι βρήκα αυτο το forum.Ελπίζω όσο περνάει ο καιρός να βοηθηθώ και να βοηθήσω(όσο μπορώ) μέσα στο forum.Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας.