για σας,ειμαι νεος στην παρεα και γενικα σε τετιου ειδους φορουμ,μενω θεσσαλονικη και ειμαι 20.εχω κανει μια σοβαρη σχεση κρατησε 1 μισι χρονο …με την κοπελα ειχαμε κανει τα παντα οσον αφορα το σεχ…μετα απο αυτην ειχα αρκετες σχεσεις..αλλα οχι τοσο σοβαρες,δεν κατεληγαν ποτε στο σεχ.. 🙁 μιλαω ανετα σε κοπελες,που ειναι ειτε γνωστες ,ειτε συμφοιτητριες,κομπλαρω ομως πολυ στην κοπελα που θα δω εξω στον δρομο ,στο μπαρακι ,στο κλαμπ και ολα τα σχετικα…δεν εχω μιλησει ποτε σε καμια…στις διακοπες λοιπον γνωρισα με ενα φιλο μου κατι μεγαλυτερες…(αυτες μας γνωρισαν για την ακριβια) 😛 τεσπα ηταν μεγαλυτερες οολες (η μια 45ααρα) και πιασαμε κουβεντα για το φλερ..μου ειπε για ενα περιφημο βιβλιο του νειλ στραους το παιχνιδι το οποιο και διαβασα…και συνεχιζω τωρα με του μυστερι…γενικα το εψαξα και στο ιντερνετ τι γινετε με τουσ πυα….και βρηκα και το φορου αυτο… 😃 γενικα θελω να μαθω οτι γνοσεις ,εμπειριες εχετε,,ναα διευρινω λιγο τους οριζοντες μου..και να προχωρισω λιγο παρακατω στο θεμα φλερτ γιατι νομιζω για την ηλικια μου εχω μεινεει λιγο πισω…τελιωσα ,,επιτελους…!! 😛