Χαιρετώ!
Μένω Αθήνα- Κέντρο περίπου, είμαι 29, θα έλεγα συμπαθητικός, περίεργος, αναλυτικός και ψιλο-ρομαντικός τύπος ότι είμαι.
Με τις γυναίκες βρίσκομαι σε ανοδική πορεία τα τελευταία 2 χρόνια. Σεξ έχω κάνει με 10 σύνολο (ανεξαρτήτως εμφάνισης, εξαιρουμένων επαγγελματιών).
Σχέση πάνω από 6 μήνες νομίζω δεν έχω κάνει.
Έχω καλά σχετικά ποσοστά στην αρχική αποδοχή και συμπάθεια, ωστόσο πέφτω όταν έρχεται η ώρα της κλιμάκωσης.
Με το παιχνίδι ασχολούμαι εδώ και 2 χρόνια.
Mε άγνωστες (cold approach) έχω ακόμα άγχος πριν ξεκινήσω, ωστόσο όσες φορές το επιχείρησα δεν πήγε άσχημα, το χειρότερο που μου συνέβη ήταν να είναι απλά παθητικές στην κουβέντα.
Το game μου είναι “φιλικού τύπου”, προσπαθώ να κινούμαι “κάτω απ’τα ραντάρ”, δεν χρησιμοποιώ direct openers.
Ανοίγματα/κλεισίματα δεν έχω μετρήσει, περίπου στα 20-25 θα έλεγα χοντρικά.
Το παιχνίδι δεν είναι υπερβολικό να πω ότι με μεταμόρφωσε. Μου άνοιξε νέους ορίζοντες και προοπτικές, με ρεαλισμό και όχι σαν ένα ρομαντικό όνειρο.
Με το pick-up ασχολούμαι γιατί δεν με βελτιώνει μόνο ως αρσενικό στις επιλογές μου στο αντίθετο φύλο αλλά και συνολικά ως κοινωνικό άτομο.
Ο στόχος μου αυτό τον καιρό είναι η επιπλέον εξέλιξη της ικανότητάς μου να γοητεύω, χωρίς απαραίτητα να προσδοκώ το σεξ και το άνοιγμα του κύκλου γνωριμιών μου.
Το site το βρήκα googlarωντας για PUA.