Χαιρετιζω την κοινοτητα απο πλευρας μου!!
Ειμαι 26 και κατοικος της πρωτευουσας. Αν δυο-τρεις λεξεις θα εδιναν μια πρωτη εικονα για μενα αυτες θα ηταν: Μετριο αναστημα-μακρυ μαλλι-ευσωμος(ετσι λενε οι ανασφαλεις το "χοντρος 😃)-εξωστρεφεις-ανετος σε παντος καιρου συζητησεις. Οι φιλοι λενε οτι ειμαι διεισδητικος σε κουβεντες για προσωπικα θεματα… Εγω παλι απλα θα αρκεστω στο οτι μου αρεσει η ψυχολογια…
Εμαθα σχετικα με το “πουα” απο ενα φιλο που με ξεναγησε για λιγο στον κοσμο του “μιστερυ” και υστερα απο κανα-δυο εσκεμενα “ανοιγματα” που καναμε μου εμεινε σαν καλη αναμνηση το ολο θεμα του pick up art..Η ενταξη μου εδω αλλα και τα επομενα “openings” που θα προκειψουν ειναι μερος του οτι ειμαι περιεργος να γινω ποιο παρατηρητικος σε θεματα οπως η γλωσσα του σωματος, στο να υπερκερασω διαφορες δυσκολιες ωστε να προσεγγιζω κοπελες (το γαμ..νο opening γιατι στο μετα δεν εχω και τοσο θεμα..) και πολλα αλλα που φανταζομαι θα προκυψουν και μεσα απο τα τοπικς του φορουμ.. Γενικα για να ειμαι ειλικρινεις το φανταζομαι περισσοτερο σαν μια πλακα-εναυσμα για να πειραματιστω με την γυναικεια ψυχοσυνθεση. Αρκετα ομως με τα κουλτουργιαρικα- ανυπομονω οι εντονα διαστροφικοι και με τασεις σαδισμου admins του φορουμ
να γυρισουν το κλειδι ωστε να γινω και εγω ενα ενεργο μερος αυτης της αντρικης -γουρουνιστικης -συνομοτικα γαμάτης κοινοτητας
ΦΙλΙκΑ DarkMatter..
YΓ: Ααα επειδη δεν το πολυεπιασα.. οσο αφορα για το “ΝΑΙ” ή το “kick in the ass” θα ενημερωθω με μειλ ή θα πρεπει να τσεκαρω το σαιτ ανα διαστηματα???