Γεια σας μαγκες,
Ειμαι ο Johnfrank, 23 χρονων, φοιτητης, απο Αθηνα. Ειμαι σκορπιος και εχω ακριβως τα γνωρισματα του με μια πινελια υπερβολης. Η ιστορια μου ειναι πολυ σχετικη με το πως βρηκα το site. Εχω μια ιδιαιτερη “κλιση” και ενδιαφερον σε θεματα που αφορουν ψυχολογια, παραψυχολογια, κοινωνικες σχεσεις, “παιχνιδια μυαλου” γιατι τα ανεπτυξα χωρις να το καταλαβω για διαφορους λογους. Ετσι απο πιτσιρικας διψωντας για ΓΝΩΣΗ, αρχισα το ταξιδι σε βιβλια. Ετσι απο Φρουδικες αναλυσεις, περασα σε Νευρογλωσσικο Προγραμματισμο, σε μεθοδο Silva, επεσε στα χερια μου το THE GAME του Strauss και εμαθα για την τεχνη του φλερτ. Παρολα αυτα, και οντας κοινωνικο ον, δεν εχω την αυτοπεποιθηση να παω να μιλησω σε κοπελες. Μπορω να φτιαξω τρομερες θεωριες η σκηνες στην φαντασια μου αλλα αδυνατω να τις εκτελεσω. Μεχρι τωρα εχω παει με 3 γυναικες και οι επιτυχιες μου αυτες αρχισαν να μετρανε μετα τα 20 μου. Μιας και οι περισσοτερες φιλες μου το λιγοτερο που με εχουν βαθμολογησει ειναι 7αρι, καταλαβα οτι κατι με τον τροπο χειρισμου δεν παει καλα και ειμαι εδω για να με φωτισετε
Με εκτιμηση