χερετω την κοινότητα , ειμαι απο αθήνα ασχολουμε με πολεμικες τεχνες και δουλευω στον στρατηγικο σχεδιασμο επιχειρήσεων με τις γυναικες δεν τα πηγαινα καθολου καλα μεχρι που αποφάσησα να το αλλαξω μετα απο 1 χρονο inner game και πολυ προσπαθεια τα παω πολυ καλα, ευκολο. game ασχολούμε με το pua εδω και 3 χρόνια οταν βγηκα απο το matrix απο τα οποία τα 2 ειναι στο πεδίο συστηματικά , έχοντας απο τον προηγούμενο σεπτεμβριο συνεπές kiss close ,ενα χρονο μυ πηρε δλδ αλλα αξιζε καθε στιγμή.
το παιχνιδι μου ειναι indirect και direct αναλογα με την περίσταση. Οι ελληνιδες ειναι οι ποιο δυσκολες αλλα και παλι ευκολες ειναι 😉 . δεν εχω συναντήσει εξω ανθρώπους που να έχουν κάλο παιχνίδι στο πεδίο,ενω αρκετους τους χαρακτηριζεις ευκολα weardows, και προτιμάω το solo sarging απο το να εχω wing που δεν έχει παιχνίδι και να μου χανει σετ. Εδω περιμένω να βρω ανθρώπους εδώ που να εχουν καλό παιχνιδι για να μπορώ να αποκτήσω επιτέλους σοβαρους wing. το σιτε το βρηκα αφου ειχα παρευρεθει σε μια συναντηση μεσο μέλους , αλλα δεν εγινε καθολου sarging , επλιζω να με αποδεχτειτε στα ενδοτερα και να μπορεσω να συμετάσχω σε καποια επόμενη συνάντηση και βεβαια παιχνιδι. μεχρι τοτε καλο sarging .