Καλησπέρα στο φόρουμ! Είμαι o coolboy31 και είμαι νέος στο χώρο… Το σημαντικό όπλο που λέγεται “game” μου δώθηκε μετά απο μία αναπάωτεχη γνωριμί με ένα φίλο μου στη γλυφάδα σε ένα μπαρακι…απο τότε αρχισε να μπαινει όπως το μικρόβιο (όπως στην ταινία inceptio) να κατατρώει ανυσηχίες …
Το παιχνίδι πάντα παιζόταν αλλά δεν καθομουν να μάθω τους κανόνες!!Πριν απο αυτό είχα σχέσεις και μπορει να φανει αστείο,γιατί ειμαι εξαιρετικά εμφνίσημος,αλλα μετρούσα 6 σχέσεις και μερικές μακροχρόνιες! Εχω ξεκινήσει από το Πάσχα , μεκαθοδηγεί ένας κολητός μου PUA poy pisteuw ότι πρεπει να πάρει τίτλο master σε λίγο….Είμαι σε παρα πολυ καλο επίπεδο για την εμπειρία μου, δλδ κάνω phone close και κανς άνοιγμα χωρίς approach anxiety. Η λίστα μου ανεβαίνει στον αριθμο…Το να μπορείς να πας να κάνεις μόνος σου παιχνίδι είναι ανέλπιστο και πολύ σημαντικό!!Oταν εχεις όμως ένα wing ή ακόμα καλύτερα,άν είσαι wing δίπλα σε ένα master ή έμπειρο ,που μπορεις και συνενογιέσαι ,τότε τα πράματα είναι πολύ πιο εύκολα και πιστεύω μαθαίνεις πιο καλά…Αν κάποιοι μάθαν μόνοι τους τεράστια Μαγκιά τουε και τους παραδέχομαι! Τελεία. Πάνω από όλα απολαμβάνουμε το παιχνίδι και δεν πνιγόμαστε από τους στόχους μας…. :arrow: