simsonsimson Καλησπέρα! Με λένε Τάκη είμαι 22 χρονών και μένω Αθήνα. Οι φίλοι μου μου λένε ότι “το’χω” το να μιλήσω σε κοπέλες, αν και εγώ δεν νοιώθω οτι κάνω κατι το ιδιαίτερο. Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το να προσεγγίσω κοπέλες οχι γιατί δεν με ενδιαφέρει απλά γιατι δεν έχει τύχει. Οσες φορές εχω κάνει κατι με κοπέλα σχεδόν πάντα οι κοπέλες έκαναν την πρώτη κίνηση. Το site το βρήκα τυχαία και πιο πολύ μπήκα απο περιέργεια, είμαι σιγουρος ομως οτι θα εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα καθημερινή ασχολία, καθώς μετα τη θεωρία θα εφαρμόζω τις συμβουλές στην πράξη! Και πάλι καλώς σας βρήκα!
exe Welcome man! 🙂 simsonsimson wrote Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το να προσεγγίσω κοπέλες οχι γιατί δεν με ενδιαφέρει απλά γιατι δεν έχει τύχει. Δεν εχει τυχει..Δηλαδη οταν εισαι σε καποιο καφε /μπαρ κτλπ δεν εχεις δει καποια γκομενα που θα αξιζε να πηδηξεις?
Smoothtalk χαχα, σωστός exe! 😃 Καλώς όρισες φίλε Τάκη! Όλοι έχουμε (ή είχαμε) άγχος με την προσέγγιση, δεν χρειάζονται δικαιολογίες, τουλάχιστον όχι εδώ. 😉
simsonsimson exe, φυσικά και έχει τύχει, απλά εγώ δεν έχω μπεί στη διαδικασία να την προσεγγίσω, ούτε γιατί την σνομπάρω, ούτε γιατί φοβάμαι (όχι φυσικά οτι δεν θα είχα άγχος, και μάλιστα πολύ!)
exe simsonsimson wroteexe, φυσικά και έχει τύχει, απλά εγώ δεν έχω μπεί στη διαδικασία να την προσεγγίσω, ούτε γιατί την σνομπάρω, ούτε γιατί φοβάμαι (όχι φυσικά οτι δεν θα είχα άγχος, και μάλιστα πολύ!) Kοιτα φιλε αν ηξερες οτι μπορεις να μπεις σε ενα μαγαζι και να φυγεις απο εκει με μια πολυ ωραια γυναικα δεν θα το εκανες ?Απλα οι περισσοτεροι οπως και εγω παλια δεν το θεωρουν εφικτο, μολις το παρεις αποφαση στην αρχη ,παροτι σου το ευχομαι ,δεν νομιζω οτι θα πας τοσο απλα και θα μιλησεις σε μια αγνωστη .Οποτε ο λογος του δεν σου εχει τυχει μεχρι τωρα να το κανεις ειναι μαλλον δεν ησουν τοσο σιγουρος οτι θα τα καταφερεις '‘παρα οτι δεν ετυχε’' αλλιως θα ηταν τρελο να μην το κανεις 😉 ..
simsonsimson Έχεις δίκιο exe ισως να κρύβομαι πίσω απο το δεν έτυχε για τον λόγο που λές, χωρίς να το καταλαβαίνω. Και απ οτι φαίνεται έτσι ακριβώς είναι…